facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mølleren Sylvia

Mølleren Sylvia

Info

Trivelig landhandel midt i Oslo med herlig økologisk og mest mulig kortreist mat. Her finner du sunn mat fra bønder som er på lag med naturen.

Historie

Mølleren Sylvia samarbeider med småskala bønder som har spesialisert seg på økologisk og biodynamisk landbruk. Vi har som mål å presentere mest mulig kortreist sesongmat, i tillegg til utvalget vi har med tørrvarer. Hos oss kan du handle i løsvekt, og ta med din egen emballasje om du vil. Vi selger gjenbruksemballasje for både vått og tørt.

Her kan du også kjøpe surdeigsbrød fra Ille Brød, Martin Fjelds bakeri. Det bakes på ulike urkorn og hveteslag, og er utrolig godt.

Mølleren Sylvia fører også et utvalg rengjøringsmidler. Alle er laget av naturlige ingredienser, uten allergener og er miljøvennlige.

Er du glad i å bake, vil du like steinmøllen vår. Vi har et utvalg hele urkorn og kornslag, som du kan kverne i butikken! Det gir veldig gode resultater når du skal bake. Kornet begynner å tape seg når det kvernes - dess tettere på bakingen det skjer, jo bedre resultat.

Velkommen til Mølleren Sylvia - og tips oss gjerne om du har kommet over gode produkter fra bønder som er på lag med Naturen.



"Økologisk og biodynamisk butikk midt i Oslo, ved Slottsparken. Flott utvalg grønnsaker, kornprodukter, meierivarer og annet. Noen av Norges mest anerkjente gårdsbruk leverer direkte til Mølleren Sylvia. Vi kverner korn på egen steinmølle i butikken og det betyr helt ferskt mel når du skal bake.Velkommen til oss!Organic and biodynamic store in the center of Oslo, right next to the Royal Castle. Great selection of vegetables, dairy, grains, nuts and seeds. Some of Norway's best small farms deliver to Mølleren Sylvia. We have a stone mill in the store and baking enthusiasts come to us for fresh flour, seeds and nuts."
Adresse: Hegdehaugsveien 12, 0167 Oslo, Norway
Telefonnummer: 004748259970
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 12
Postnummer: 0167


åpningstider

Mandag: 12:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 11:00 - 18:00
Torsdag: 11:00 - 18:00
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 16:00


relaterte søk: Matlevering Oslo, Levering samme dag Oslo, AMOI, Økologisk butikk Oslo, Sylvia Møller
Anmeldelser
Et av få steder i Oslo som gjør det mulig å leve «zero-waste» filosofien helt ut! Ta med tomme flasker til såpe, shampoo og rengjøringsmidler og fyll opp selv! Eller ta med poser og kjøp linser, korn, bønner, pasta, mel osv. I løsvekt. Alt er selvfølgelig økologisk.
Veldig hyggelig personale, med god kunnskap om sine produkter. Jeg opplever at de brenner for god sunn mat, hvor mange steder kan du få nymalt mel over disk. Og nå snakker jeg om nymalt for et øyeblikk siden på bakrommet. Perfekt til panering av fisk. En dagligvarehandel med mange økologiske varer. Bare godt å si om dette stedet . Jeg må også ta med at Mølleren Sylvia ifølge meg, har den beste Olivenoljen jeg har smakt. Mild og rund i smaken, god til det meste.
Utrolig mye sunt, ekologisk mat. Jeg ble glad når jeg så at det finnes også kjøtt og meieriprodukter. Koser meg med smoothie laget av fersk spinat som jeg kjøpte der, man merker stor forskjell på kvaliteten, anbefales!
Veldig bra butikk med flinke og hyggelige ansatte. Bra på økologiske varer. Her har de mye godt du ikke finner andre steder
Økologiske matvarer. Har nær kontakt til produsenter. Stort utvalg i diverse kornslag - som kan males ril mel i butikken. Selger også brød.
Super butikk med god utvalg i varer med papir emballasje eller fylle på egne beholdere eller kjøpe glass beholder for å fylle på
Beste brød og egg i byen...koselig med mange økologiske unike produkter...en autentisk sted i hjertet av Oslo...
Et godt sted å komme til. Gode medarbeidere og flotte naturlige varer.
Flott butikk, godt utvalg som blir bedre for hver dag som går. Hyggelig og hjelpsom betjening!
Økologisk tilbud. Handler fast min morgensblanding. Anbefaler å ta eget oppbevarings glass, hvis det er korn du er ute etter.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mølleren Sylvia med offentlig transport


Frydenlund 130 meter
11N
19N
1N
2N
FB5A
FB5B
Frydenlund 130 meter
17
18
19
Radisson Blu Scandinavia 160 meter
FB5A
FB5B
Holbergs plass 190 meter
17
18
19
Holbergs plass 200 meter
11N
19N
1N
2N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mølleren Sylvia.

Oslo frukt- og grønnsaksbutikk

åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 12 oslo bondens marked kart bykart, satellitt visning. Mølleren Sylvia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mølleren Sylvia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mølleren Sylvia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bondens marked Norge Bondens marked Norge 1 km Gode råvarer. Smitteregimet godt ivaretatt.
Unicorn  Dagligvarer & Delikatesser Unicorn Dagligvarer & Delikatesser 1 km humus, pizza, børek, nøtter som du ikke finner andre steder i byen... og mest sannsyn...
Love Red : Love Green Love Red : Love Green 3 km Inta Love Red og Love Green daglig. Vær tilstede her og nå. Forvent ingen ting.
Asia Engros Asia Engros 4 km Det er veldig stor asiatisk butikk som jeg ikke har visst om selv om jeg har bodd i o...
Steinerjulemarkedet på Hovseter Steinerjulemarkedet på Hovseter 5 km Jeg likte dette stedet veldig bra, og oppfordrer alle til å ta en titt på denne skole...
Nærbutikken Risløkka Nærbutikken Risløkka 5 km veldig lite sted greit med varer! men syntes den ansatte var ikke motivert ell intres...
REMA 1000 Vækerøveien REMA 1000 Vækerøveien 5 km Hyggelig betjening. Må prøves. Anbefalt. Siste besøk fikk jeg KAKE.
Carl Heftye Cash & Carry As Carl Heftye Cash & Carry As 6 km Bra service, godt utvalg. Masse spennende varer, kjøtt, fisk og grønnsaker. Kun for b...
Istanbul Linderud Istanbul Linderud 6 km For andre gang kjøper jeg avokado nett og de seer sånn ut!
Oliven frukt & grønt Oliven frukt & grønt 8 km Fersk og god frukt-grønnsaker
Мясна лавка / Мясная лавка, Oslo Мясна лавка / Мясная лавка, Oslo... 8 km Oversatt av Google Fint! Original Нормально!
BAMA BAMA 8 km BAMA er en global virksomhet med et bredt samfunnsansvar.
Gartner Gartner 8 km Gartner er NorgesGruppens varemerke for alle norske grønnsaker, frukter og bær. Produ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler