facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Målrettet Intervensjon

Målrettet Intervensjon

Info

Målrettet Intervensjon (MI) er et privat foretak med gode bo-, opplærings- og aktivitetstilbud til mennesker med ulike atferdsvansker og bistandsbehov.

Historie

Målrettet Intervensjon (MI) er et privat foretak med gode bo-, opplærings- og aktivitetstilbud til mennesker med ulike atferdsvansker og bistandsbehov. Vi yter tjenester innenfor omsorg og habilitering. MI har avdelinger i Lillehammer, Gausdal og Øyer i Oppland, samt Moelv i Ringsaker.

Vår oppgave

Langtidsopphold: Avtaler med et tidsperspektiv utover 5 år.

Korttidsopphold og / eller avlastning: Avtaler med et tidsperspektiv mindre enn 5 år, dvs alt fra måneder frem til 5 år.

Timebasert bistand: Dette er enkelttimer pr uke, for eksempel bistand til aktivisering, praktiske gjøremål/ærend, transport m.m

Dagtilbud /aktivitetstilbud / fritidstilbud: Samtlige tilbud i fra MI er individuelt tilrettelagt. Tilbudene blir etablert i samarbeid med tjenestemottaker i etterkant av ulik registrering, intervju , ønsker, forutsetninger og behov.

Bistand kan ytes hjemme hos tjenestemottaker eller i bolig som stilles til disposisjon fra Målrettet Intervensjon AS. MI har som tidligere vist ulike tilrettelagte boliger for leie, men vi yter også bistand i privateide/leide boliger.

Konsulenttjenester: Vi kan bistå våre oppdragsgivere med ulike konsulenttjenester som faglig rådgivning, etablering av prosjektgrupper m.m.

Adresse: Postboks 474, bedriftssenteret, 1411 Kolbotn
Telefonnummer: 40004826
on.nojsnevretni@tsop
By: Kolbotn
Rute: Postboks 474, bedriftssenteret
Postnummer: 1411



relaterte søk: heimta målrettet intervensjon, heimta lillehammer, målrettet intervensjon grue, heimta mi, målrettet intervensjon ledig stilling, mi bokollektiv
Nærliggende lignende selskaper
Tectus Tectus 145 km Virksomheten tilbyr tjenester til alle aldersgrupper. Tjenestene kan mottas i våre bo...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler