facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Månefestivalen

Månefestivalen

Info

Månefestivalen 2017 arrangeres 21. - 23. juli.
Billetter på Fredrikstad Kino eller her: https://pay.ebillett.no/showkul.php?p_id=178&leietaker_nr=289

HistorieMånefestivalen er en sjarmerende og fargerik byfestival som besøkes av mer enn 30 000 publikummere. Mye av festivalens tilbud er gratis med unntak av konsertarenaen på Tøihusplassen hvor taket på billettsalget 3000 pr. dag.
Hovedscenen er på Tøihusplassen og er den eneste arenaene hvor det kreves gyldig festivalpass for å ha tilgang. Gamlebyen for øvrig er åpent for alle. Her utgjør festivalens gratistilbud, de faste etablissementene, provisoriske kafeer og markedsboder et sydende myldreområde.

Den visuelle utformingen av festivalområdene er en sentral del av festivalens særpreg, det legges stor vekt på en utforming som er tilpasset Gamlebyens unike miljø og som bidrar til en stemningsfull og kreativ atmosfære under festivalen. Festivalens scenografigruppe legger ned mye frivillig innsats og arbeider med dette flere måneder i både forkant og etterkant.
Under festivalen blir torget i Gamlebyen som forvandlet, her møter publikum en livlig og sydende festivalstemning med markedsboder, økologisk mat, frivillige organisasjoner og en egen torgscene med underholdning og konserter som er gratis for alle besøkende i Gamlebyen. Torgscenen drives av Ukult, som er unge mennesker under opplæring i Østfold Fylkeskommune. Under veiledning fra vårt tekniske personale får de en verdifull praksis i sin utdanning. Programmeringen på Torgscenen er i hovedsak basert på å presentere unge og uetablerte artister fra regionen.

Ridehusplenen er en svært populær arena for ulike uttrykksformer innen sirkus, teater og akrobatikk, men også flere småkonserter arrangeres her. Flere arenaer og aktiviteter vil erfaringsmessig komme til etter som arbeidet med programmet for neste år skrider fram.

Østen på Månen er festivalens hip-hop område som i år blir arrangert for tredje gang og er også svært populært. Området er plassert ved båthavna i Gamlebyen med egen DJ-scene, stor skateramp, innslag fra street art artister etc. Østfold har vært et foregangsfylke for hip-hop kulturen og dette er noe vi vil utvikle videre.

Konseptet «Månebarna» som ble gjennomført for første gang i 2012 ble også svært godt mottatt. Månebarna har som formål å fremme musikk for barn og unge, og bestod også i år av masse spennende aktiviteter for de små barna med fokus på musikk og visuelle uttrykk.

Daglig leder; Torill Frydenlund, [email protected]
Frivilligansvarlig; Sunniva Solberg, [email protected]
Booking; Jimmy olsen, jimmy @maanefestivalen.no"Månefestivalen er en sjarmerende og fargerik festival i Gamlebyen Fredrikstad. Den ble startet i 2001 og holdes i slutten av juli hvert år. Hovedscenen er på Tøihusplassen, og er eneste område hvor det kreves billett for å komme inn.Gamlebyen for øvrig er gratis og åpent for alle. Her finner du scenene Hiphop på Månen, Festival Ø på Månen i Gamlebyen Kulturhus og Torgscenen, samt Månebarna med program for det yngste publikummet, det grønne festivaltorget hvor Månegartneriet bidrar med informasjon, inspirasjon, planter og blomster, utstilling med årets festivalkunstner, provisoriske kafeer og boder, og mye mer."
Adresse: Tøihus Gaten, 1632 Fredrikstad
Telefonnummer: 45231333
on.nelavitsefenaam@llirot
By: Fredrikstad
Rute: Tøihus Gaten
Postnummer: 1632relaterte søk: månefestivalen obos, månefestivalen 2018 artister, månefestivalen 2018, obos månefestivalen 2018, månefestivalen 2018 program, festivalpass månefestivalen, månefestivalen 2018 billetter, månefestivalen 2015
Anmeldelser
Norges beste festival
Lett og bruke selv for en med dysleksi
Bra festival. Vi kommer igjen
Oversatt av Google Konsert bra Bar, til liten Original Concert good Bar , to small
Oversatt av Google Hyggelige mennesker og mye øl Original Bella gente e birra a volontà
Festival
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Månefestivalen med offentlig transport


Gamlebyen fergeleie 390 meter
803
805
Vaterland snuplass 480 meter
101
8
Cicignon fergeleie 480 meter
803

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Månefestivalen.

Fredrikstad festival

åpningstider, plassering. Tøihus Gaten fredrikstad kunst og underholdning kart bykart, satellitt visning. Månefestivalen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Månefestivalen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Månefestivalen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler