facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Månefisken

Månefisken

Info

Månefiskens hovedbeskjeftigelse er produksjon av festligheter av ulikt slag. Kontakt oss på epost: [email protected] for leie av lokalet.

Historie

Vi har alltid satt oss fore å skape en spennende og annerledes ramme rundt begivenhetene og vil gjerne komme med innspill til hvordan arrangementet skal gjennomføres. Vi kan ordne med mat og drikke, teknisk assistanse og utstyr, konseptutarbeidelse og dekorasjoner, underholdningsartister og partyeffekter osv.

Månefisken egner seg også til avvikling av møter, kurs og konferanser om man har lyst til å gjennomføre dette i litt utradisjonelle og inspirerende lokaler.

Lokalene er fleksible og du som arrangør kan disponere og omdisponere etter eget behov.

Våre lokaler:

Månefisken:

Månefisken består av 3 rom (hovedhall, 230 kvm, søylehall 235, kvm og smia, 50 kvm). Scenen befinner seg i hovedhallen. Der er også baren.

Månehallen:

Månehallen tar inntil 70 pers til bords og 120 dersom det er mingling. Selskaper helt ned til 20 personer er mulig her. 170 kvm.

Cafeen:
Kan leies fra 16.september til 29.april.

Cafeen tar opp til 30 stk ved bordsetting, minglemat opp til 50 stk, grense på 100 personer.

Cafeen holder åpent fra 1.mai til 15.september.

Cafeen har også en egen facebookside.

Adresse: Sagveien 23 A, 0459 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22356022
By: Oslo
Rute: Sagveien 23 A
Postnummer: 0459



relaterte søk: månefisken meny, sagveien 23, månefisken quiz, utleielokaler oslo sentrum, månefisken ringsaker, bryllupslokaler oslo pris, selskapslokaler oslo, selskapslokaler grunerløkka
Anmeldelser
Var i et selskap hvor drt var blitt klusd med matebestillingen. Maten kom ikke. De to som jobbet der gjorde en formidabel jobb og ordna mat og prøvde så godt de kunne. Disse to dameneer eneste grunnen til at de ikke får 1 stjerne. Dårlig luft der inne, ikke godt nok hygiene tiltak for covid-19. Skandale av firmaet ellers.
Bra atmosfære. Idyllisk til ved Akerselva. Personalet er fantastisk. Anbefaler Panini med pesto, ost og italiensk salami, og deres gulasjsuppe.
En perle. Historisk bygging nede ved elva, oase i så mange betydninger, godt drikke od og god service
Flott sted for bryllup. Passe stort. God mat. Flinke ansatte.
Fantastisk beliggenhet ved elva, uteserveringa om sommeren er absolutt en av Oslos beste. Utleielokaler som passer til de aller fleste arrangementer. Autentisk, upretansiøs og genuint. Med andre ord; et flott sted.
Hyggelig lokalet å ha lukket fest på, fikk ikke lov til å ta med en kopp med vann utenfor døren når telefonen ringte. Det var kanskje litt vel strengt?
Flott sted med fantastisk belligenhet ved Akerselva Bra service
Akerselva perle. Velddig hyggelig for ro ved elva. Minus er at de ikke serverer mat men de har litt småsnaks. Ligger rett over brua ved Hønselovisa som også er en koselig plass hvor man får kjøpt kaffe og vafler. Ta en tur. Man blir ikke skuffet.
Nasjonalromantisk bruk av elva :D
Flott lokale til både julebord og begravelse. Trivelig personale og vakker beliggenhet!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler