facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mønsj

Info

Velkommen til Mønsj! Ny restaurant midt i hjertet av Arendal. Her kan du nyte vår italiensk-inspirerte meny i nyoppussede lokaler i en behagelig atmosfære.



"Italiensk restaurant med hjemmelaget Pizza og Pasta!"
Adresse: Langbryggen 1, 4800 Arendal, Norway
Telefonnummer: 48060222
on.jsnom@nojsavreser
By: Arendal
Rute: Langbryggen 1
Postnummer: 4800


åpningstider

Mandag: 11:00 - 21:00
Tirsdag: 11:00 - 21:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: mønsj arendal meny, mønsj arendal take away, mønsj meny, mønsj sandefjord, mønsj restaurant meny, mønsj food truck, mønsj restaurant arendal, mønsj food truck sandefjord
Anmeldelser
Har vært her 2-3 ganger da dama har dratt meg med. Må si maten er grei, skulle ønske den var bedre. Baconet på burgeren var kjempetørt og skulle vært mye mer saftig som Egon sitt. Chipsen hadde god smak, men manglet saltsmak. Burgeren var passe greit stekt, men det ble mye brød og lite burger, selv om burgermassen var stornokk kunne den vært trykket enda flatere for å dekke hele brødet. Sausen var god og tilbehøret godt, prisen så var den stig. Vil heller stikke på Egon neste gang til billigere pris og mer smak. De ansatte var hyggelige, så de scorer en del på det.
Flott lokasjon. Ok service, og grei mat. Pommesfritesen var ALT for salt. Jeg salter vanligvis pommesfritesen ekstra, men disse var virkelig alt for salte. Ikke helt fornøyd med renholdet her. Vi fikk 2! ganger leppestiftmerke på glasset vårt, men sa bare i fra den ene gangen. Servitøren prøvde å tulle det bort med at mannen min kanskje hadde på leppestift, så det hele ble litt ubehagelig. Ekkelt - se bilde. Vurder å bytte ut vaskemaskinen. Leppestift kan være vanskelig å få vekk, så det må en god maskin til. Jeg lar likevel ikke dette trekke det ned til kun èn stjerne, for burgeren var ganske god og service var middels.
Et sted som har variert en del i kvalitet. I år var det utrolig godt! Bestilte en pizza frutti de mare og den var fantastisk! Perfekt møre skjell og scampi og akkar som ikke hadde gummikonsistens. Spicy var den også stedvis der det var jalapeño på. Den glutenfrie barnepizzaen var også helt topp! Trekk for dispensercola. ;- Ypperlig service og godt ivaretatt smittevern i år, i motsetning til i fjor.
Utrolig hyggelige og effektive ansatte. Selv i en ekstremt travel periode midt under Arendalsuka var servitørene positive og immøtekommende. Jeg bestilte mønsj-burgeren og det er en av de beste burgerne jeg har spist i mitt liv. Perfekt krydret pommes frites løftet måltidet enda et hakk. Det var så godt at jeg faktisk kom tilbake dagen etterpå. Tusen takk for god mat og fantastisk service. Fine priser er det og!
Terningkast 6 Ble godt mottatt. Rask og hyggelig servering. Rekesmørbrødene vi fikk var virkelig høye ! Masse ferske reker og nybakt brød.
Utrolig koselig plass å dra. Man får en fin følelse av rolighet når man går inn på denne restauranten og man får veldig fort hjelp. Personalet er veldig hyggelige og veldig behjelpelige. Ligger utrolig sentralt i Arendal og lett å komme til. Ligger langs langbryggen i pollen Arendal. Anbefaler denne plassen til alle og burde oppleves.
God mat og service. Men stedet kunne virkelig trengt en god nedvask. Masse brus og matrester ned langs vegger og klissete bord. MYE støv rundt om.
Go mønsjburger og pommes frites. Trakk veldig kalt når døren gikk opp og i. Satt ved bord nr. 2 rett infor døren. Måtte sitte med jakke.Mat: 4/5
Hyggelig service og godt smittevern. Føltes litt trangt i lokalet når det kom andre gjester, men det var nok helt innenfor retningslinjene. Maten var også god. En stor del av rettene kunne gjøres vegetariske. Jeg hadde en vegetarburger, som virket hjemmelaget. Litt rart med en agurk på toppen, men god burger. Burgeren ble servert på en litt for liten tallerken, så det var litt vanskelig å unngå å søle. Ellers helt fint! Vi hadde også en stor pizza margherita av relativ god størrelse og med tynn og fin bunn. Litt mye ost, så den ble litt flytende. Men god var den. Har ikke spist så mye her tidligere grunnet høy partyfaktor og kaotiske tilstander når turistene inntar byen, men nå under pandemien var det behagelig rolig, god service og god mat. Helt fint!
God pasta, brownie hard som stein..prøvde få kontakt med servitør...fikk tips selvom pga hyggelig når de kom til bordet..litt å lære
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mønsj.

Arendal ıtaliensk restaurant

åpningstider, plassering. Langbryggen 1 kart bykart, satellitt visning. Mønsj adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mønsj. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mønsj med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Casa Mia Casa Mia 1 km Var innom for å kjøpe middag. Gikk for en kebabpizza da den fristet mest. Det var lit...
Pronto pizza Pronto pizza 6 km Vi er som oftest fornøyde men i dag var pomfritten i kebab tallerkenen fritert for li...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler