facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MØR Biffhus - Grimstad

MØR Biffhus - Grimstad

Info

Velkommen til byens beste biffopplevelse.

Historie

Byens beste, og møreste biff får du hos oss på MØR Biffhus i Grimstad!
I tillegg til spennende biff, har vi også et bredt utvalg av andre herlige foretter, hovedretter og desserter.

Velkommen til oss på MØR Biffhus i Grimstad for en herlig aften fylt med god mat og godt drikke!

Adresse: Juskestredet 4, 4876 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 37310067
on.suhffib@drob-datsmirg
By: Grimstad
Rute: Juskestredet 4
Postnummer: 4876


åpningstider

Mandag: 16:00 - 22:00
Tirsdag: 16:00 - 22:00
Onsdag: 16:00 - 22:00
Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag: 16:00 - 22:00
Lørdag: 16:00 - 22:00
Søndag: 15:00 - 22:00


relaterte søk: mør biffhus grimstad meny, big horn grimstad, restaurant grimstad, apotekergården grimstad meny, mor biffhus arendal, restaurant arendal, herlighed grimstad, catering grimstad
Anmeldelser
Prisene var som forventet dyrt, men stedet har utrolig god mat og servicen er akkurat slik den burde være. Jeg får inntrykk av at de har god oversikt over glutenfri mat, og det pleier å være enkelt å skjønne hva man med allergi kan spise it ifra menyen. Det pleier å være ganske rolig og stille her, noe jeg liker.
Var der i anledning "Spis for 100kr" Og fikk et godt kjøttstykke på 150gr med peppersaus og chips som var ganske godt. Kjøttet var godt stekt og er ganske fornøyd med kvelden. Min kjæresten som ikke liker biff fikk også bestille fisk fra barnemenyen så det er enda et pluss!
Fikk en uferdig hard bakt potet, kunne ikke levere en ferdig måtte velge annen potet rett til biffen, den var ikke lik til det som var blitt servert til en annen på bordet. En annen på bordet bestilte indre filet fikk entrecôte og de krevde full pris for maten.
Hvert der 3 ganger å spist siste 1,5 måneden. Er super fornøyd, maten smaker nydelig spesielt brownies desserten :D Smilende hyggelig jenter møter meg hver gang, god service.
Kjempegod mat, men utrolig trist når de lar oss vente alt for lenge og maten er kald når vi endelig får den. Kommer desverre ikke tilbake.
Etter en ukes surr og rot, kunne man enda ikke betale med kort, kun kontant - med skiftende forklaring xra utlånt utstyr til service - og det når en kan kjøpe terminaler for oppkobling mot VISA, for kun 400 kr .... eller hvorfor ikke VIPP'S, som koster intet å opprette mht BedriftVIPP'S??... Maten ble servert seint, biff medium var rå÷, garnityret kjedelig ... Kvaliteten på råvarer var var helt greit.
God mat, ok betjening, trekk for at de ikke kunne åpne en flaske husets rødvin da vi ville ha et glass til maten. Og litt stiv pris.
Flotte lokaler, godt tilbehør, men når servitørene henger i baren og kokkene ikke kan steke biff kan jeg ikke gi mer en 2 stjerner.
Beste biffen jeg har smakt. Flott plass med fantastisk service. Desverre for trangt på toalettet for en tvillingvogn. Men tommel opp for resten.
Ikke god mat, kjøttet var stekt for lenge og ble tørt. Tilbehøret var for salt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler