facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for M/S Jenny Sofie

M/S Jenny Sofie

Info

I god Horten tradisjon er det igjen klart for salg av ferske nykokte reker og fersk fisk ved kai i Fyllinga havn. M/S Jenny Sofie leverer.

Historie

Velkommen til ferske nykokte reker og fersk fisk!!
Jeg er M/S Jenny Sofie og er den stolte båten som igjen skal videreføre en gammel og god tradisjon i Horten med salg av ferske reker og fersk fisk direkte fra båt i idylliske Fyllinga havn.
Du finner meg i havna bak Rema 1000. Jeg setter ut skilt slik at du lettere kan finne meg.
Her blir det salg av ferske reker og fersk fisk. Dette er kortreist mat direkte fra Oslofjorden. Jeg ligger til kai med fersk fangst Tirsdager og Fredager året rundt fra kl 09-17.
Jeg kommer inn fra fjorden hver dag ellers i uken rundt ca kl 16, så er du sulten er det bare å komme innom da også. Er jeg der så er jeg der.
Jeg jobber så hardt jeg kan hver dag for at du skal få de beste rekene og fisk av ypperste kvalitet. Jeg går for å være både blid og hyggelig. Lurer du på noe så er det bare å kontakte min fisker John T Biringvad på email eller tlf.
Velkommen til en trivelig handel!!

Hilsen M/S Jenny Sofie

Adresse: moloveien 8, 3187 Horten
Telefonnummer: 41278687
By: Horten
Rute: moloveien 8
Postnummer: 3187


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon M/S Jenny Sofie.

Horten fiskemarked

åpningstider, plassering. moloveien 8 horten sjømatrestaurant kart bykart, satellitt visning. M/S Jenny Sofie adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på M/S Jenny Sofie. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om M/S Jenny Sofie med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
FishlandHorten FishlandHorten 411 meter
Fishland Fishland 487 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler