facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Macademy Oslo

Macademy Oslo

Info

Mac reparasjon oslo



"Vi er spesialister innen Apple-produkter. Hos oss får du gratis prisestimat og diagnose. Vi er lokalisert i Oslo-området. Ta kontakt i dag for å få fikset din enhet!"
Adresse: P. A. Holms vei 21C, 1164 Oslo, Norway
Telefonnummer: 45030251
By: Oslo
Rute: P. A. Holms vei 21C
Postnummer: 1164


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 15:01
Søndag: 12:59 - 13:01


relaterte søk: Reparasjon av Mac Oslo
Nærliggende lignende selskaper
Netserv Netserv 2 km Netserv ble etablert i 2000 og er et konsulentfirma som arbeider innenfor salg, insta...
OsloKollega avdeling IKT OsloKollega avdeling IKT 2 km ps:ikt driver Oslos beste PC-verksted og har ett stort salg av brukte pc-er og datatu...
Sirix Systems Sirix Systems 2 km Oversatt av Google Beste stedet å jobbe! Original Best place to work !
Michelsen - Datasupport - Oslo Michelsen - Datasupport - Oslo 6 km Michelsen Data-support Oslo
Senitel Consulting As (Oracle APEX) Senitel Consulting As (Oracle APEX) 6 km Norges ledende Oracle Apex konsulent-hus.
Safety Computing Safety Computing 6 km Bra service
AD AD 7 km Vi tilbyr bekymringsfri, rask og sikker retur av IT-utstyr, og sikker sletting av lag...
Badegris Badegris 8 km Ryddige og hyggelige folk. Digg med kontrollrom mulighet ved pre-prod.
Sagene Dataverksted / Pc Hjelp i Oslo Sagene Dataverksted / Pc Hjelp i Oslo 10 km Jeg kan anbefale. Min erfaring er veldig god. De tilbød flere varianter for min PC....
iServices iServices 10 km iServices er Norges nye mobilreparatør som leveres 100% originale Apple, Samsung, Hua...
PC Hjelp Oslo - Datahjelp og Support PC Hjelp Oslo - Datahjelp og Support 13 km Ren SVINDEL. Åpningstider stemmer ikke. De er ikke ferdig når de sier de skal være fe...
Hurtig  Data  Løsning Hurtig Data Løsning 17 km Jeg har da null data interesse for pc..
Anmeldelser
Kun gode ting å si om Macademy. Hadde sølt kaffe på Mac'en min, og tok da kontakt med dem. Fikk raskt svar, leverte Mac-en og fikk den tilbake på kort tid.
Hvis jeg kunne gi 10 stjerner ville jeg ha gjort det! Martin yter eksepsjonelt bra service, og strekker seg lenger enn det man kan forvente for å løse dine dataproblemer. Kloke råd, fornuftig pris, rask og personlig service. Anbefales!
Veldig hyggelig og artig kar som åpner min MacBook Pro fra 2010 foran meg og gjør en full sjekk mens jeg sitter der. Jeg skjønner fort at han vet hva han holder på med og han gir meg svar med en gang om hva som er galt og hva som burde gjøres. Får den tilbake dagen etterpå slik at han har fått testet den ordentlig. Det setter jeg pris på slik at det ikke blir gjort i all hast. Får den tilbake i bedre stand enn jeg hadde den og har fått 100% bedre service enn Apple noen gang har gitt meg. Takk!
Veldig profesjonelt utført. fikk låne en harddisk i 2 uker for å problemteste og fikk god hjelp til å rense og optimalisere macen. selv om problemet kanskje ikke er helt løst skal han følge opp, selv etter betaling. Anbefaler Macademy på det sterkeste og det er en mye bedre, billigere og profesjonell jobb enn du får hos apple.
Jeg hadde problemer med min MacBook Pro som ikke ville starte. I Telefonsamtalen med Martin virket han veldig kompetent og mistenkte allerede da hva som var galt med maskinen min. Dagen etter kom han til jobben min og hentet maskinen og undersøkte den samme dag. Deretter fikk jeg en telefon hvor han fortalte hva som var galt, også fikk jeg et pristilbud som lå langt under det andre i bransjen kunne gi meg. Fem dager senere kom han igjen tilbake til jobben min med en fullt fungerende maskin. Han hadde også vasket den og optimert innstillingene på den. Topp service til bra pris!
Takk for profesjonelt utført arbeid og god service! Martin er hyggelig og imøtekommende, fleksibel når det gjelder å møtes eller nås på telefon og hans tjenester er svært kompetent utført - til en bra pris. I tillegg fikk jeg hos CoolPC mange gode tips og løsninger til min Mac med på kjøpet, noe som har vært svært hjelpsomt i ettertid.
Hadde problemer med med at macen min var treg og fort ble overopphetet. Martin åpnet den opp, fjernet alt støv og og sørget for at alt sto i bra stand før han satte den skrudde den tilbake igjen. Etterpå oppdaterte han operativsystemet og hjalp meg med å dekryptere harddisken slik at macen ble mye raskere. Topp service og alt ble utført på rekordtid. Anbefales!
Min Macbook Pro 2010 var treg, så Martin byttet harddisken fra HDD til SSD. Martin gjorde alt raskt og til avtalt pris, og var veldig behjelpelig og hyggelig! Ga meg god forklaring på hva som ble gjort og ga meg mulighet til å tilpasse filoverføringer etter mine ønsker. Service langt ut over det jeg forventet! Mac´en er så god som ny igjen! Alt i alt kan Martin varmt anbefales!
Fikk skjermen, tastatur og trackpad-en reparert på Macbook-en min. Jobben var utførte raskt og på en bra måte. veldig fornøyd! I tillegg fikk jeg noe tips på hvordan jeg kunne opprette hard disk-en min bedre . Anbefales!
Vi vil gjerne anbefale Martin og Coolpc til andre bedrifter såvel som private. Han er rask, effektiv og gjøre en god jobb. Martin er veldig profesjonell og løste våre problemer med en gammel imac for en rimelig penge.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Macademy Oslo med offentlig transport


Munkerud 370 meter
4E
74
79
P. A. Holms vei 390 meter
4E
74
79

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler