facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Macbeth Scottish Pub

Adresse: Tømrergate 22 , Trondheim 7014, NO
Telefonnummer: 73 50 35 63
By: Trondheim
Rute: Tømrergate 22
Postnummer: 7014relaterte søk: whisky bar trondheim, live fotball trondheim, brun pub trondheim, live musikk trondheim, øl pub trondheim
Anmeldelser
Hva i heite, hule seiballene er dette for noe avsindig fjotteri? Et skotsk Whiskyplass/Pub med en diskjockey med mangelfullt utviklede sjelsevner, ute av stand til å lese klientellet? Kundene er godt voksne som ønsker å snakke sammen og DJ'en er ute å sykler i takrenna, uten å evne å snu. Gjentatte tilbakemeldinger fra en rekke kunder overses glatt og det pumpes videre med patetisk høy musikk, som ingen av de få kundene ønsker å høre. Jesus Kristiansen! Ølet var nydelig, antennene til DJ'en ikke så mye.
Machbeth ja. En bar jeg har sett utallige ganger gjennom bussruten. Ei har jeg besøkt den før jeg og min bror vandret en sen torsdagskveld. Atmosfæren og stemningen var prima ballerina, men å ikke tilby Trondheims stolthet: Dahls på tapp er en skam. Må derfor trekke en stjerne siden de bare tilbyr bergensk skvip.
Trivelig plass en onsdagskveld, perfekt for å ta seg en liten en og skravle med bestisen. Trivelig betjening og null kø. Bra utvalg, også det mest nødvendige av øl, så her får man alt.
Øl skal smakes! Snus skal bakes! Og kroppen skal vrakes! Neida! Macbeth har mye godt øl og en hyggelig betjening. Her starter pub til pub runden!
God service og godt utvalg! Viser fotball på 2 skjermer. Etter forespørsel.
Her har de et enormt utvalg og meget god service
Flotte lokaler. Meget godt utvalg i Whisky og akevitt. Hvis du ber om det får du også se fotball.
Fantastisk utvalg av whiskey og akevitt, god atmosfære og hyggelig betjening. Anbefales
Godt utvalg og fine sitteplasser. Hadde noe til og med for kresne folk som meg. Musikken var ikke så bra som er e este grunn til at det ble 4 stjerner istedenfor 5.
Hyggelig sted med godt utvalg av drikke. Opplevde en veldig god, personlig service fra en kunnskapsrik driver! Kan anbefales.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Macbeth Scottish Pub.

Trondheim barer

åpningstider, plassering. Tømrergate 22 kart bykart, satellitt visning. Macbeth Scottish Pub adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Macbeth Scottish Pub. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Macbeth Scottish Pub med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Cafe Løkka Cafe Løkka 395 meter
Kalas & Canasta Kalas & Canasta 435 meter
SOT Bar & Burger SOT Bar & Burger 469 meter
Barmuda Barmuda 485 meter
Fru Lundgreen Fru Lundgreen 559 meter
Krambua Krambua 574 meter
Bar Circus Bar Circus 753 meter
Bror Bror 767 meter
Work-Work Work-Work 938 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler