facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Madsen Dialog

Madsen Dialog

Info

Jeg tilbyr samtaler som kan dreie seg om livsspørsmål og etiske tema som kan gi dere tid og rom for refleksjoner. Svarene ligger i dere selv.

Historie

Jeg heter Øyvind Madsen. Jeg er filosof og filosofisk praktiker. Formålet med dette foretaket er først og fremst et lavterskeltilbud til personer/gjester som ønsker samtale med og som har behov for å bli sett og hørt av en filosofisk praktiker. Samtaler som inneholder livsspørsmål og etiske problemstillinger. Samtalen mellom filosofisk praktiker og gjest består av likeverdighet, gjensidig respekt og anerkjennelse. Gjesten bestemmer tema i samtalen og utvikler sine tanker gjennom dialog og refleksjoner. Min oppgave som filosofisk praktiker er ikke å diagnostisere eller fordømme mine gjester, heller ikke gi råd eller anbefaling. Men jeg gir spørsmål og deling som kan gi utfordringer i gjestenes tanker og refleksjoner som igjen skaper nye innsikter og selvforståelse. Dette gjelder både en-til-en-samtaler og gruppesamtaler. Jeg bruker tegnspråk i samtalen. Dere som ikke kan tegnspråk, kan komme til meg. Da bruker vi tegnspråktolk som 3. instans i samtalen. I følge etiske retningslinjer for filosofiske praktikere i regi av Norsk Selskap for Filosofisk Praksis har jeg taushetsplikt. Tolken har også taushetsplikt, ifølge Tolkeforbundets etiske retningslinjer (https://www.tolkeforbundet.no/om/etikk/godtolk) . Førstegangssamtaler på 60 minutter er gratis. Deretter kr. 600,- for 60 minutter og kr. 900,- for 120 minutter. Uføretrygdede, pensjonister, arbeidsledige og studenter får 25 prosent rabatt. For gruppesamtaler vil prisen være minst kr. 1000,- pr. time. Samtaler må bestilles på forhånd. Tema må også oppgis på forhånd. Samtaler kan gjennomføres på kafé, på innleid samtalerom, hjemme (hos meg eller deg/dere), på chatteprogram som Skype (filosofiskmads) eller FaceTime. Ønsker du en times prøvesamtale med en filosof, kan du bestille time via min foreløpige e-post: [email protected] eller sms 971 68 745.

Adresse: Pauliveien 33, 3185 Skoppum
Telefonnummer: 97168745
By: Skoppum
Rute: Pauliveien 33
Postnummer: 3185


Anmeldelser
Ikke så mye stedet i seg selv, men kvaliteten av menneskene på dette stedet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler