facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Madsen Vaktmestertjenester

Madsen Vaktmestertjenester

Info

Madsen Vaktmestertjenester utfører:
-Trefelling
-Hagearbeid
-Kosting og spyling
-Vedlikehold
-Rivearbeid
-Småskala snekkeroppdrag
Ta kontakt for befaring



"Madsen Drift AS har primært basert seg på drift og vedlikehold av park og grøntanlegg, vaktmestertjenester og radiostyrt krattknusing. En allsidig bedrift med mange dyktige ansatte og innleide med HMS i fokus.Madsen Drift AS ble stiftet 30 mars 2020. Før det har firma blitt driftet som et enkeltmannsforetak og baserte seg på kunder i privatmarkedet. Fra høsten 2018 satset vi mer og mer på proffmarkedet og har nå større og mange faste kunder. Den typiske kunden for oss er bedrifter, sameier, borettslag, leilighetskomplekser, entreprenører og kommuner. Vi er fortsatt på privatmarkedet, men ikke i den grad som tidligere.Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, og et uforpliktende tilbud."
Adresse: Amliesgutua 3, 2843 Eina
By: Eina
Rute: Amliesgutua 3
Postnummer: 2843


Anmeldelser
Madsen drift lager veldig gode smørbrød kan anbefales på det varmeste.
Fantastisk bra utført jobb!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Madsen Vaktmestertjenester.

Eina ındustribedrift

åpningstider, plassering. Amliesgutua 3 kart bykart, satellitt visning. Madsen Vaktmestertjenester adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Madsen Vaktmestertjenester. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Madsen Vaktmestertjenester med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler