facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Magevennlig mat

Magevennlig mat

Info

Bloggen som sprer matglede, til tross for sensitiv mage, irritabel tarm og matintoleranser!

Historie

Dette er en nettside der jeg deler mine erfaringer om livet med en sensitiv mage og et LavFODMAP-kosthold.
I tillegg får dere flere av mine beste LavFODMAP oppskrifter.

Boken Magevennlig mat ble gitt ut på Cappelen Damm i August 2015 og er skrevet i samarbeid med leger og kliniske ernæringsfysiologer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. Oppfølgeren, Magevennlig bakst, ble gitt ut januar 2017 og er anbefalt av Norsk Cøliakiforening.

Du finner begge bøkene i bokhandleren din - og på magevennligmat.no vil jeg dele både mine opp og nedturer med sykdommen Crohns og Irritabel tarm, jeg deler glimt fra min hverdag som designer, kulturjournalist, kone og mamma, og jeg gir dere alle mine beste oppskrifter som selvsagt er gluten- og laktosefrie!

Håper du blir inspirert!

// Julia

Adresse: 1925 Sørumsand
By: Sørumsand
Postnummer: 1925



relaterte søk: fodmap middag oppskrift, fodmap diett liste, godt for magen, fodmap mat, lavfodmap, magevennlig brød, magevennlig bakst, low fodmap oppskrifter middag
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Magevennlig mat.

Sørumsand mat- og drikkebedrift

åpningstider, plassering. Magevennlig mat adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Magevennlig mat. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Magevennlig mat med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler