facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Magne Landrø As

Info

Magne Landrø AS har gått fra å være et beskjedent
børsemakeri, til å bli en av innovatørene i bransjen.
Foruten å være en av landets mest tradisjonsrike
våpenforhandlere, er vi i dag en ledende totalleverandør
innen våpen, jakt og friluft

Historie

Friluftsbutikk



"Magne Landrø AS ble til i 1965 etter at offiseren Magne Landrø fikk kompaniskap i O.Moseng & Co med Oddvar Moseng. Moseng arbeidet som salgsmann, Landrø som børsemaker.Gjennom år med gode agenturer og jevnlige utvidelser - fra O.Moseng & Co. til Magne Landrø AS - har bedriften i generasjoner forsynt norske skyttere og jegere med våpen og alt som hører til.Vi har gått fra å være et beskjedent børsemakeri, til å bli en av innovatørene i bransjen. Foruten å være en av landets mest tradisjonsrike våpenforhandlere, er vi i dag en ledende totalleverandør innen våpen, jakt og friluft.Siden starten i 1965, har vi rendyrket en forretningsidé med fokus på tre ting; kompetanse, kvalitet og service."
Adresse: Stillverksveien 1, 2004 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 64 84 75 75
on.ordnal@tsop
By: Lillestrøm
Rute: Stillverksveien 1
Postnummer: 2004


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: magne landrø brukte våpen, røgeberg våpen, magne landrø ammunisjon, sauer 202, magne landrø åpningstider, jaktdepotet, landrø skiskyting, luftgevær konkurranseskyting
Nærliggende lignende selskaper
Lommelykt-Eksperten Lommelykt-Eksperten 322 meter God service, svarer raskt. Kort leveringstid.
Utstyrssentralen Skedsmo Utstyrssentralen Skedsmo 389 meter Får alltid god hjelp av ungdommene som jobber der. Anbefales
Fuglejegern.no Fuglejegern.no 2 km Har omtrent alt du trenger til jakttrening
Anmeldelser
Kjøpte ny pipe for Sauer banevåpen med firmaets logo.Denne funket 12 skudd ,så var det slutt. Besøkte så butikken samme dag for å få dette ordnet.Møtte da arrogansens far bak betjeningsdisken,som da breka ut av seg det var minst 2 til 3 uker ventetid på verkstedet. Jeg må da spørre om det er mulig ,da jeg kjøpte produktet dagen i forveien,og mottok en ny vare som ikke funksjonelle.Ja var svaret,men kunne sjekke.Etter en god ventetid kommer to ansatte ,den ene med et ark fyllt med spørsmål om hvilke hylser ble brukt ,og svada om det MÅTTE benyttes fabrikk ammo.Dette hadde ikke blitt opplyst ved salg,og vil være helt uaktuelt. Jeg skrudde ut pipa dagen derpå og leverte tilbake.Hvor da vedkommende ansatt slenger ut av seg:Håper du finner deg et annet gatekjøkken. Fikk tilbake pengene.
Helt rå butikk! Tusen takk til John L. Som tok seg god tid til meg og svarte på alle mulige spørsmål. Helt KONGE service!
Unødvendig mye tid brukt på bestillingen. Problemer med å logge på en gammel kundekonto.
Super hyggelig folk og veldig hjelpsomme.
Jeg var litt seint ute med kjøp av våpen, og fikk raskt svar på telefon hos Magne Landrø AS. Dermed valgte jeg å kjøpe det meste av utstyret her, og fikk satt sammen et pakketilbud som jeg bestilte allerede samme ettermiddag. Veldig bra service og raske til å svare på epost!
Fin butikk med godt utvalg, men umulig å få hjelp. Betjeningen er mer opptatt av å skravle med hangarounds og å rote rundt med helt andre ting enn å ta kunder. Jeg og 2 andre stod nå i 15+ minutter uten å engang bli anerkjent. EDIT: Jeg fikk raskt svar på den forrige anmeldelsen, og jeg dro tilbake onsdagen etter for å gi butikken en ny sjans. Det var omtrent like mye trykk i butikken som ved forrige besøk, men nå var betjeningen veldig på og gav beskjed om at ting kom til å ta litt tid, og alle ble tatt godt i mot. Oppdatert stjerner fra 2/5 til 5, svært positivt at tilbakemeldinger tilsynelatende umiddelbart fører til bedring.
Veldig hjelpsomme, kjapp ekspedert til tross for litt trykk når jeg var innom. Ikke noe reservasjoner med å utgi informasjon angående våpen. Fikk akuratt den hjelpen jeg trengte. Samt en hyggelig prat med Kenneth.
Elsker å se på jakt utstyr...
Jeg ringte fredag og traff en hyggelig dame som ikke var på jobb da. Det var verkstedet. Jeg skulle skifte mitt rødpunktsikte. Hun sa det ikke var noe problem. Var innom i dag for å levere våpnet for å få utført dette. Jeg ble møtt av en kar som sa de ikke hadde utstyr til å gjøre dette selv om de reklamerer for nettopp det. Nå har jeg selv montert siktet og kikket gjennom løpet for å sammenligne med rødpunktet i siktet og det stemte bra. Nå blir skytterbanen neste stopp. Jeg har gjennom hele mitt liv visst hvem Magne Landrø var siden jeg drev med skyting. Servicen jeg fikk i dag hadde ikke vært i hans ånd.
Supporttjenesten svarer ikke, bestillinger endres og kun deler av produktet sendes.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Magne Landrø As med offentlig transport


Kjerulfs gate 280 meter
320
470
480
490
Lillestrøm stasjon 310 meter
F1
F6
FLY1
L1
R12
R13
R14
R60
RE10
RE11
Lillestrøm bussterminal 370 meter
335
340
490
F6
L1
R12
R14
RE11
Lillestrøm bussterminal 390 meter
100
110
3172
320
330
3371
340
350
360
Lillestrøm bussterminal 400 meter
330
350

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler