facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Magneten kjøpesenter

Magneten kjøpesenter

Info

Magneten kjøpesenter ligger sentralt plassert ved E6 i Levanger, Nord-Trøndelag. Senteret har et variert utvalg av butikker for hele familien!



"Alti Magneten har over 70 butikker, med både store kjeder og frittstående butikker drevet av dyktige, lokale eiere. Her finner du dessuten dagligvarebutikker, apotek, treningssenter og flere kafeer og restauranter. Senteret ligger i Levanger kommune på Moan, med enkel adkomst fra E6. Vi har 1000 gratis parkeringsplasser."
Adresse: Moafjæra 14, 7606 Levanger, Norway
Telefonnummer: 74012870
on.netengam@tsop
By: Levanger
Rute: Moafjæra 14
Postnummer: 7606


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: magneten kjøpesenter ledige stillinger, magneten kjøpesenter ålgård, når åpnet magneten kjøpesenter, magneten ålgård, magneten kjøpesenter butikker, narvesen magneten, magneten levanger åpningstider, magneten pub
Nærliggende lignende selskaper
Magneten Magneten 31 meter Her finnes det meste, til gammelt senter å være fungerer det veldig bra.
Domus senter Levanger Domus senter Levanger 2 km I Domus senter finner du Arena Sko, Arena Dame, Arena Gull og Coop Kjøkken og hjem.
Anmeldelser
Fint kjøpesenter med mange ulike butikker
Vi stoppet for å spise på Sabrura, men det ble en skuffelse denne gangen. Kjører til Steinkjer neste gang ja. Ellers så virker det som ett senter med mange forskjellige butikker.
Flott kjøpesenter med mange butikker. Levende sted for alle aldre. Fin variasjon på butikker.
Passe stort kjøpesenter med godt utvalg spesialbutikker og mange spisesteder. Litt kleint at det stort sett på alle spisestedene var ett eller flere bord med fast klientell som har dette som dagens store høydepunkt å sitte å vurdere og kommentere fremmede som kommer innom for ett enkelt måltid. Men sentret forøvrig anbefales.
Jeg å min samboer har hvert der mye å se ja å mye å handle der.. ta turen hitt da vell
Senter hvor man kan handle det meste, fra Traktor til hårklipp. Det eneste man evt kan mangle her er Vinmonopolet's tilstedeværelse. Senteret ligger tett på Levanger's populære badeplass, og duger ikke dette kan man benytte seg av badeland. I umiddelbar nærhet finner man også bensinstasjoner, verksteder og det som hører med.
Flott senter med mange flotte butikker. Vanskelig å finne parkering.
ansatte sitter å spiser isen min! før den blir utlevert til meg. jeg ble kastet ut!
Magneten er jo et stort kjøpesenter, du får tak i nesten det da trenger. Men stedet har en stor feil, det finnes ikke lufting på senteret. Blir fort sliten i hodet av å gå der en stunden del nye butikker kommet til og er snart det eneste butikksentret som har gratis parkering. Enn så lenge.
God plass både inne og ute
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Magneten kjøpesenter med offentlig transport


Magneten sør 90 meter
7412
7415
Magneten 220 meter
604
635
640
680
741
7416
7419
Branesvegen 220 meter
604
7402
7409
Branesvegen 220 meter
Magneten 220 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler