facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Magnifikk

Info

Kafe, restaurant og uteliv. Held til i bygget som tidligare var Expeditionen. Velkommen inn!



"KAFÈ, BAR & RESTAURANT"
Adresse: Sjøgata 101, 6770 Nordfjordeid
Telefonnummer: +4741754415
on.nerallejkknab@tsop
By: Nordfjordeid
Rute: Sjøgata 101
Postnummer: 6770



relaterte søk: magnifikk nordfjordeid, magnifikk meny, magnifikk eid
Nærliggende lignende selskaper
Expeditionen Expeditionen 0 meter Kafe, restaurant og uteliv. Held til i bygget som tidligare var Expeditionen. Velkomm...
Anmeldelser
Mer festlokale en restaurantpreg, noe som er heilt forståelig da det er en gammel pub orginalt!Mat: 3/5
Magnifikk har fine lokaler og en fin plass ute til å spise eller drikke på. Opplevelsen var dessverre ikke like fin da vi spiste der nå i sommer. Betjeningen hadde lite kontroll over bestillingen og maten kom over lang tid. Vi var mange, men det tok unormalt lang tid. Lokalet hadde ingen andre gjester enn oss da vi spiste der. Vi som hadde bestilt burgere med pom frites fikk sistnevnte da burgeren var spist opp. Barna som var med fikk maten sin til slutt. Vi måtte også spørre etter to av rettene som ikke kom. Maten smakte veldig godt og prisen var som forventet.
Veldig god pizza og hyggelige lokaler. Mat-os fra kjøkken og valg av musikk trekker ned. Hyggelig betjening og reine lokaler.
Hyggelig betjening. Herlig uteplass ved sjøkanten.
Maten her var veldig god. Her ble det bestilt cæsarsalat som falt i smak. Kort ventetid og hyggelig betjening. Det er mulighet for å også sitte ute under tak med varme hvis det skulle være kaldt og vått.
Var på julebord på Magnifikk. Ble rett og slett for trangt med 100+ mennesker til middag og vi satt som sild i tønne og spiste middag. Når han som skulle spille kom så fjernet de midtre rekken med bord for dansegulv som førte til at 20 personer ikke hadde plass å sitte lengre så det ble desto fullere i baren. Maren var grei nok, men det var så lite lys i buffeen og ved bordene at man knapt nok så hva man plukket og spiste.
Lokala var finare før, det trengst meir lys ute talde 6 lampar utan ljos - sjåføren svinga inn på Esso, trur ikkje han såg avkøyringa. Mykje å gå på for å vise folk vegen! Fin stemning og kjekke folk inne.
Vanvittig god oppleving. Hyggeleg betening i bar/resepsjon og god mat. Første gong eg har ete på ein plass der kokken kjem personleg ut og tek hensyn til korleis maten din skal tilberedast. Anbefalast på det varmaste!
var på samme julebord som personen under her. Veit ikkje heilt kor han har fått desse erfaringane i frå. Kan fortelle om eit veldig flott arrangement med ein fantastisk atmosfære på ein framifrå utestad. Takk for ein veldig bra kveld :
Expeditionen har god beliggenhet, trivelige lokaler og en meget bra uteservering. Maten de serverte smakte godt og de som jobbet der var hyggelige og imøtekommende. Anbefales å ta en tur innom
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Magnifikk med offentlig transport


Skårhaug 170 meter
100
120
150
154
161
263
VY146
Eid vgs. 290 meter
100
113
150
152
153
154
161
Nordfjord sjukehus Melvegen 400 meter
150
Eid idrettshall 400 meter
113
150
152
153
154
351
VY430

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler