facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Magnussen Rorbuer

Magnussen Rorbuer

Info

Rorbuer for utleie med en fantastisk beliggenhet

Adresse: Hankammen, 8312 Vågan
Telefonnummer: +47 90086499
By: Vågan
Rute: Hankammen
Postnummer: 8312


Anmeldelser
Fine og romslige rorbuer. Bestill i god tid og be om rorbu som vender ut mot sjøen. God parkering og fin plassering. Grei avstand til hyggelig sentrum i Henningsvær, 10 min.
Flott sted med alt man ønsker seg. Kan virkelig anbefales.
Autentisk og med god utsikt fra bu nummer 7. Oppvaskmaskin hadde løftet nivået. Bratt loftstrapp, men det synes jeg bare er sjarmerende.
Elendig service, merkes at de ikke streber etter å yte service pga nok av turister som treng soveplass.
Dårlig standard ifht prisnivå. Endel ting i rorbua var ødelagt, døren kunne ikke låses, Bratt trapp til soverom. Wifi og TV funket ikke. Sen innsjekking.
Fin beliggenhet med flott utsikt. Fin rorbu nr.15 helt på bryggekanten.
Stedet i seg selv er i flotte omgivelser og rorbua var bra. Trappen var meget glatt og bratt. Vi bodde dessverre over ett rom hvor de hadde ett slag pumpesystem under. Denne støyen pågikk dag og natt , og vi var glade for at vi ikke skulle være der en uke Anbefaler ikke rorbu nr. 6 pga. denne støyen.
Fine rorbuer og flott beliggenhet. De ansatte er veldig hyggelige, men eierne/driverne bør finne seg noe annet å gjøre. Sure, grinete og fryktelig gniene, spesielt gubben...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler