facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mail Boxes Etc

Mail Boxes Etc
Mail Boxes Etc tilbyr ulike tjenester til private og bedrifts kunder. Vi er spesialisert innenfor ekspress frakt World Wide og innladsfrakt. I Europa har vi lastebiltransport. Vi jobber også innenfor trykk og kopi tjenester. Vi har postale tjenester og leier ut postbokser.


"Mail Boxes Etc tilbyr ulike tjenester til private og bedrifts kunder. Vi er spesialisert innenfor ekspress frakt World Wide og innladsfrakt. I Europa har vi lastebiltransport. Vi jobber også innenfor trykk og kopi tjenester. Vi har postale tjenester og leier ut postbokser."
Adresse: Pløens Gate 4, 0181, Oslo
Telefonnummer: 47 23 96 78 96
By: Oslo
Rute: Pløens Gate 4
Postnummer: 0181


åpningstider

Mandag: 08-18
Tirsdag: 08-18
Onsdag: 08-18
Torsdag: 08-18
Fredag: 08-18


relaterte søk: Pløens gate 4
Anmeldelser
Denne vurderingen gjelder ang service i en telefon samtale. Jeg har null erfaring med hvordan ting fungerer i sending, og har også vansker for å lære og forstå hvilket ble nevnt i beklagelse, hvilket kommer av personlige grunner. Jeg ringte DHL først ang det jeg lurte på, hvilket gav meg et nummer til MBE ettersom de mente mbe lettere kunne svare på mine spørsmål. Jeg ønsket å vite en "cirka" pris på en pakke som skal sendes hit fra usa, og hadde vansker med å forstå ut av forklaringen at det ikke kunne bli funnet ut ved å kontakte dem, før etter jeg ringte en familie medlem i etterkant som har jobbet med post hvilket forklarte til meg lettere hvordan det fungerer. Grunnen til jeg gir så lav vurdering er på grunn av servicen, hvor mannen som svarte hevet stemmen og ble veldig irritert etter kort tid, ved å blant annet si i et tilfelle "Dette er SISTE gangen jeg sier det.". Dette gir meg en forferdelig og traumatiserende følelse om meg selv, og gjør at jeg aldri kommer til å ringe denne posten igjen, i redsel for at det vil gjenta seg. Dette var ingen god service på noen som helst måte fra hvem enn dette var. Enkelt sagt, slik bare snakker du ikke til dine kunder. Takk.
Skulle få hentet papirer i Venezia og få dem bringt til Norge. Bestilling og betaling til mail boxes Oslo gikk gjennom på onsdag, fredag ettermiddag kom papirene på døra! Supert opplegg og god service!
Takk for en kjempefin service og rask levering. Hadde glemt en mobil på et hotel i Spania og fikk hjelp med å få den tilbake.
Hyggelig betjening og god service.
Veldig god service. Anbefales på det varmeste.
Eksepsjonell service og hurtig ekspedering!
Fikk rask og god hjelp
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mail Boxes Etc.

Oslo trykkeri̇er

åpningstider, plassering. Pløens Gate 4 kart bykart, satellitt visning. Mail Boxes Etc adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mail Boxes Etc. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mail Boxes Etc med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler