facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Majorstuen Tannlegesenter

Majorstuen Tannlegesenter
Adresse: Kirkeveien 64A, 0364, Oslo
Telefonnummer: 22 46 67 54
on.stm@tkatnok
By: Oslo
Rute: Kirkeveien 64A
Postnummer: 0364


åpningstider

Mandag: 01:00-23:00
Tirsdag: 01:00-23:00
Onsdag: 01:00-23:00
Torsdag: 01:00-23:00
Fredag: 01:00-23:00
Lørdag: 01:00-23:00
Søndag: 01:00-23:00


relaterte søk: Colosseum Tannlege Majorstuen, Oslo kommune tannlege, Beste tannlege Oslo, Tannlege barn Oslo, Tannlege Studentrabatt Oslo, Gamle Oslo Tannklinikk, Tannlege faktura Oslo, Majorstua Tannlegene erfaringer
Anmeldelser
Veldig vennlig og imøtekommende, profesjonelt og samtidig personlig. Rett og slett litt «vemodig» at det sannsynligvis er ett år til neste gang vi møtes
Har ikke vært hos en bedre tannlege! Veldig hyggelig og forklarer alt underveis. Kanskje prisen føles høy, men ikke mer enn andre i byen. Og kvalitet på tannlegen er topp. Du får mer enn du betaler for.
Alltid hyggelig - ingen ventetid, når kommer. Superfornøyd.
Maries tannrens gjør ikke godt, men hennes personlighet og omsorg gjør veldig godt!
Veldig fin klinikk. Hvis en pasient har vondt, finner de alltid tid og hjelp. Takk til alt personaler.
Marie, verdens snilleste og beste tannpleier
Flink tannlege, informerer underveis om hva han vil gjøre/gjør og god service.
Jeg blir alltid møtt med ett smil og tannlegen min lytter til mine bekymringer og behov - og tilpasser behandlingen deretter. Helt topp - til tross for at jeg synes tannlege er det mest grusomme jeg vet om.
Har gått til MTS v/ dr. Hajdu i 20 år og har alltid vært fornøyd. Høy kvalitet, god service, hyggelige personale! Du kan trygt stole på deres faglige vurderinger!
Dyktige og hyggelige tannleger Elendig kundeservice. De svarer ikke på mail, selv ikke når du har purret to ganger over en periode på fire uker.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Majorstuen Tannlegesenter. Kirkeveien 64A kart bykart, satellitt visning. Majorstuen Tannlegesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Majorstuen Tannlegesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Majorstuen Tannlegesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler