facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Majorstuhuset

Majorstuhuset
Adresse: V/Per W Johnsen Eiendomsforvalt As Kirkeveien 64 A , Oslo 0364, NO
Telefonnummer: 22 60 70 47
By: Oslo
Rute: V/Per W Johnsen Eiendomsforvalt As Kirkeveien 64 A
Postnummer: 0364


Nærliggende lignende selskaper
Frognerbygg Frognerbygg 288 meter
Ugress Frisørfellesskap Ugress Frisørfellesskap 345 meter Florent er superflink og hyggelig! God service også. Absolutt å anbefale.
Frøensalléen Frøensalléen 851 meter
Alexander Kovacs Alexander Kovacs 938 meter
Apartment Service Apartment Service 1 km Innsjekk gikk fort, rommet var rent og pent, trivelig personalet. Rimelig pris :
Forskningsparken Forskningsparken 1 km Vakkert å flotte bygninger nære rikshospitalet
Øveriet Øveriet 2 km Fin natur med akerselva nedenfor. Tursti og gamle bygninger.
DnB Eiendom DnB Eiendom 3 km Oversatt av Google Flink Original Good
Barcode Barcode 3 km
Anmeldelser
Flinke leger, vært hos både fastlege og vikar over flere år. Syns de som jobber i resepsjonen er hyggelige og hjelpsomme, så kan ikke skjønne de andre anmeldelsene her.
Majorstuhuset Legegruppe er et godt drevet legesenter med profesjonelle og trivelige leger og annet helsepersonell. Også i resepsjonen blir man møtt på en god måte. Enkle betalingsrutiner med automat. Senteret ligger sentralt til i nærhet av t-bane og buss.
Jeg drar kun dit pga min fastlege som er pålitelig og dyktig i sitt felt. Jeg hadde byttet tvert hadde det ikke vært for fastlegen min. Resepsjonistene derimot er det verste jeg vært borti i. De skal trossalt være legekontorets ansikts utad, men det tenker de neppe på. Resepsjonistene er ekstremt nebbete og fiendtlige når man kommer til dem med ett spørsmål eller ett problem. Jeg har opplevd flere ganger mens jeg har ventet på timen min at de har baksnakket pasienter bak skranken. Det er veldig lett å høre dem gjennom glassveggene. Jeg syns det er veldig synd at de har slike ansatte der, for det gjør at man ikke har særlig lyst å komme dit.
06 juli 2022 Jeg ringer resepsjonen ang vanlige spørsmål, plutselig ringer en lege meg uten at jeg har bedt om det, dagen etter sender de deg regning på e-konsultasjon. Dette har skjedd meg flere ganger. Ringte legekontoret, fikk beskjed om å betale og bytte fastlege så slang de på røret. *kjeltringer* Jeg kontaktet legesenteret per telefon idag 19 sept pga spørsmål og info ang vaksiner. Jeg har aldri vært borti mer dårlig service og behandling i mitt liv av en person som svarer telefon på ett legekontor. Når jeg ringer så forventer jeg at personen svarer på mine spørsmål enn å stresse meg fordi henne må svare andre telefoner. Skam dere.
utrolig frekk og uhyggelig dame i telefonen 9 Mai 2022 kunne ikke svare meg på noen spørsmål om priser. Og var hissig og ekkel rett å slett. skal bytte legekontor asap!
Ekstremt lang ventetid på telefon uansett når jeg ringer, men stort sett kjempehyggelige folk på andre enden av tråden. Brynjar Reberg må imidlertid være en av norges beste fastleger; jeg har alltid følt meg sett og hørt av ham hver gang, og han forklarer grundig. Likevel må jeg trekke to stjerner for manglende respekt for folk sin tid.
Veldig uhøflig betjening/ legesekretær som tok telefonen, hvis de i det hele tatt tar telefonen. Kan ikke forklare med vennlighet hvor inngangen er eller ta hensyn til nye pasienter som ikke har vært der før. Veldig uhøflig svar fra legesekretæren på spørsmål. Har visst ikke lært normal høflighet, hjelpsomhet og vennlighet både sekretær eller lege. Bør ta seg en tur til England og lære dette tydeligvis...!! Der finnes det faktisk fortsatt enda, bare ikke i Oslo tydeligvis..!!!
Flinke folk og transportmessig lett tilgjengelig rett ved Majorstua T-bane, trikk og buss. Noe dårlig merking av inngang, men ikke veldig problematisk. Nå er jeg ingen storforbruker av legetjenester, tre ganger på 18 år og kun to ganger på Majorstuhuset Legegruppe, men jeg må si meg forundret over enkelte av kommentarene her. Ja, det kan være lang ventetid på telefonen men man kommer fram tilslutt. Det er kun to resepsjonister, og til tider garantert stor pågang. Dessuten er det annet nummer man skal ringe til ved behov for øyeblikkelig hjelp. Har vært hos Brynjar Reberg to ganger, og føler jeg har blitt veldig godt ivaretatt hver gang. Sist gang for fire år siden, var nok jeg en sånn pasient som gjorde at han ble forsinka. Han brukte god tid, noe som gjorde at jeg fikk den hjelpen jeg trengte der og da. Nå sist i går var det mer kurant affære, hvilket gjorde at konsultasjonen tok mye kortere tid. Jeg kommer i framtida sikkert til å oppleve at han er forsinka av og til, men foretrekker likevel en lege som gidder å bruke litt ekstra tid av og til for å gi god hjelp når han kan, framfor å føle meg som samlebåndobjekt som blir sparket ut når tilmålt tid er over. Fikk henvisning for blodprøve i går, tok prøven seinere samme kveld, og fikk akkurat beskjed fra Dr. Reberg under 24 timer fra jeg tok prøva om prøvesvaret. Imponerende effektivitet i alle ledd. Hyggelig resepsjon og greit venterom. Noe dårlig merking av riktig inngang når man kommer fra gateplan. Dessuten dumt at ikke navnet på legene står på informasjonstavla nede, da det er flere helseforetak i området.
Alt er som det skal være. Flinke og trivelige leger og trivelige resepsjonister.
Resepsjonistene har nok aldri hørt om kundeservice. Elendige på håndtering av faktura henvendelser, brå og frekk i i språket. Styr unna
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler