facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Makrotech

Info

Vi driver med salg av deler og reparasjon på Pc, Mac, Mobil og nettbrett. Vi har meget lang erfaringog kjenner til de aller fleste problemstillingene du kan komme bort i, i vår digitale hverdag. Problemløsning er noe vi lever og ånder for !

Historie

Makrotech er et komplett servicesenter for alt av service, reparasjon og deler til alle tekniske enheter du bruker i din digitale hverdag.

Trenger du hjelp med programvarefeil og krøll på din pc, mac eller mobil ?
Har du vært uheldig å skade produktet ditt ?
Har maskinen din krasjet og du trenger backup og dataredning ?
Trenger du reservedeler til utstyret du bruker ?

Ta turen til oss, vi har det meste og kan hjelpe deg med alle typer problemer og utfordringer.

Vi har meget lang og omfattende erfaring med service og håndtering av problemer som man opplever i denne digitale hverdagen. Det er ikke alltid ting fungerer som ønsket, eller at kunnskapen kommer til kort.

Makrotech er ikke et autorisert verksted, men innehaver har egen personlig ACMT sertifisering ( Apple Certified Mac Technician ) og tilhørende iOS sertifisering.

Makrotech garanterer at du vil få best service og pris på din reparasjon !

Vår oppgave

Makrotech skal gi deg en komplett service opplevelse uansett grad av hjelp du trenger. Enten du trenger reservedeler, enkel hjelp på veien eller reparasjoner. Vi jobber hardt for å kunne gi den beste prisen på reparasjonsdeler til dine hjelpemidler, det være seg pc, mac, mobil eller nettbrett.

Makrotech prismatcher alle konkurrenter ( Krav om orgnummer på tilbyder, og skriftlig dokumentasjon ). Og konkurrenten må selvsagt har varen som selges på lager.

Produkter

Alt av tilbehør og deler til dine elektroniske hjelpemidler.

Reparerer Pc, Mac, mobil og nettbrett.
Alt fra programvarefeil til fysiske reparasjoner av mobil, samt dataredning.

Adresse: Storveien 77, 1621 Gressvik
Telefonnummer: 99747392
on.hcetorkam@troppus
By: Gressvik
Rute: Storveien 77
Postnummer: 1621


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: makrotech gressvik, iphone reparasjon sarpsborg, makrotech fredrikstad, skjermbytte fredrikstad, mobil reparasjon fredrikstad, iphonerep fredrikstad, iphone reparasjon greåker, mobil reparasjon oslo
Anmeldelser
fått rep vår Mac her til avtalt tid og pris . flott, nå e det tlf som trenger ny skjerm , prøvde å ringe mange , ingen har før jeg kontaktet Makrotech , og igjen full klaff , får ny skjerm i dag SUPER service og det på noe andre måtte ha laaang lev. tid på eller ikke greide :-
Kjempegod service, fått masse god hjelp her. Nå sist en iPhone 7 med knust skjerm, ble god som ny. Ofte fått bistand med min pc også, anbefales !
Veldig rask tilbakemelding på forespørsel, raskt og presist utført jobb! Skjermbytte Bra kommunikasjon i forkant, og bra pris på jobben.
Fikk super hjelp da harddisken til min Mac sluttet å fungere. Utrolig god service og god pris. Anbefales, og vi kommer tilbake .
Topp service, bra priser Fint å parkere , gratis rett utenfor døra
Bra service og ikke så ille pris..
En behjelpelig og ellers bra butikk for hjelp til Data/laptop/mobiltelefon!!
Beste mobilfikseren i byen. Jeg har prøvd alle, og her får du hva du betaler for. Kvalitet i alle ledd!
UPROFESIONEL bedrift. Å være Snill og hyggelig gjør ikke kvalteten bedre. Anbefaler ikke.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Makrotech.

Gressvik mobiltelefonbutikk

åpningstider, plassering. Storveien 77 gressvik datamaskinreparasjon kart bykart, satellitt visning. Makrotech adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Makrotech. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Makrotech med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler