facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Malmo Sport og Jernvare As

Historie

- Vi er sterke innen løp og friluft, forteller Trond Hjelmseth. Flere av de som jobber i butikken er ivrige løpere, og vi kombinerer speilkasse med egne erfaringer og kunnskap når vi hjelper kunden med å finne riktige sko til vedkommendes vekt, treningsgrunnlag og steg. Vi støper dessuten såler etter foten for de som har spesielle behov eller ønsker det siste lille ekstra når det gjelder komfort.

Malmo Sport og Jernvare ble etablert som en jernvarebutikk med litt sportsutstyr allerede i 1922. I 1990 ble det full satsing på sport, og de 800m² store lokalene midt i sentrum av Steinkjær har et allsidig og bredt vareutvalg.

Adresse: Kongensgate 38, 7713 Steinkjer
Telefonnummer: 74 16 19 89
By: Steinkjer
Rute: Kongensgate 38
Postnummer: 7713


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 08:30 - 15:00

Anmeldelser
Dette er den dårligste butikken jeg har handlet i. Dårlig og uinteressert betjening. Jeg har kjøpt Hooka sko som gikk sund etter noen få måneder. Da jeg reklamerte til butikken var d jo kunden som var problemet. Feil bruk... Solene var løsnet. Helkappen var sund på begge sko + at en sko var revnet oppå. Her er det snakk om kun spaserturer. Ikke løping!.. Jeg synes dette er veldig dårlig. Jeg, som alle andre fikk avslag......
Fin butikk, med stort utvalg.
God og kyndig hjelp, lyttande og genuint interessert i at kunden skal finne det beste for akkurat sitt behov - prakker ikkje berre på det dyraste, ei heller "tvinger" dei fram tilleggssal.
Alltid hyggelig betjening, flotte produkter og greie priser.
Malmo Sport 1 er bestandig en trygg plass å handle på om det er klær, sko, ski, sykler etc. Meget bra utvalg av varer. Anbefales på det sterkeste.
Anbefales! Imøtekommende, blid og serviceinnstilt personell. Ett stort utvalg av diverse varer slik som sykler, fiskeutstyr, sportsklær etc etc.
Her er de utrolig kundevennlig og behjelpelig på alle områder. Verdt besøket om du ille har vært der!
Synd dåkk ikke har masse fiske utstyr længer.
God service og veldig trivelig betjening. Anbefales
Fantastisk kunnskapsrik og serviceinnstilt betjening - en faghandel i ordets egentlige forstand!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Malmo Sport og Jernvare As.

Steinkjer sportsbutikk

åpningstider, plassering. Kongensgate 38 steinkjer jernvare kart bykart, satellitt visning. Malmo Sport og Jernvare As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Malmo Sport og Jernvare As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Malmo Sport og Jernvare As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Malmo Sport Malmo Sport 19 meter Dette er den dårligste butikken jeg har handlet i. Dårlig og uinteressert betjening. ...
Toppsport Toppsport 29 meter Meget god service og flotte gode produkter. Anbefales en tur innom
Enklere Liv Enklere Liv 383 meter
G-Sport - Sakshaug Sport Steinkjer G-Sport - Sakshaug Sport Steinkjer 403 meter Man kan finne mye ting som trenger til turen, trenen og vinteren.
SAKSHAUG SPORT A/S SAKSHAUG SPORT A/S 438 meter Fikk utmerket hjelp til kjøp av sko og bukse til jobb/turbruk, men kunne jeg gitt en ...
Rusta Rusta 850 meter Vi har på noen uker brukt mye kr, da kjøpt klikkgulv, 4 spann maling,masse maleutstyr...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler