facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Malmskrivergaarden

Malmskrivergaarden

Info

Malmskrivergaarden
handel- og kulturstasjon siden 1642 Huser i dag Lyd & Fryd musikkskole, Indigo Arkitekter, Eroom Consult, KoLight og Barnebokforlaget.

Historie

I 1640-årene begynte Bærum Verks eier Gabriel Marselis å hente malm fra de rike gruvene ved Arendal og Kragerø. Malmen ble fraktet med båt til Sandvika hvor den ble losset på stranden og så fraktet med hest til Bærums Verk. Malmskutene kom og gikk i sommermånedene og gjorde vanligvis 6-7 vendinger pr. sesong. Malmen ble trolig liggende på losseplassen inntil det ble brukbart sledeføre. Opplagsplassen lå nedenfor Drammensveien, innerst i Sandviksbukta.

Adresse: Sandviksveien 159, 1337 Sandvika
Telefonnummer: 90189040
By: Sandvika
Rute: Sandviksveien 159
Postnummer: 1337


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Malmskrivergaarden.

Sandvika lokalitet

åpningstider, plassering. Sandviksveien 159 kart bykart, satellitt visning. Malmskrivergaarden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Malmskrivergaarden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Malmskrivergaarden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler