facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Malvik Kattehotell

Malvik Kattehotell

Info

Vårt kattehotell i Malvik passer gjerne katten din for deg. Vi har 30 store rom og hele 3 luftegårder. Velkommen til Trøndelag´s koseligste kattehotell!

Historie

På vårt lille katthotell i Malvik kan vi passe katten din for deg når du skal reise bort for korte eller lengre perioder. Vi har valgt å kalle oss for Trøndelags koseligste kattehotell!

Vi har fokus på å gjøre det så hjemme-koselig som mulig for katten din. Vi har valgt å bygge kun 25 store katterom hos oss, fordelt over 90 kvm. og over to etasjer. Vi har også to luftegårder og vi åpner en tredje luftegård til sommeren 2017. Da vil vi også åpne en liten avdeling som kan leies ut adskilt fra resten av hotellet ved behov.

Dyrevelferden er vår hovedprioritet og vi ønsker å skape trygghet og ro i behagelige omgivelser. Det vil igjen vil føre til en bedre tilpasning for katten din og den vil trives mye raskere. Det er mindre stressende for katten med et lavere antall katter å forholde seg til når den kommer til et nytt sted. Med et begrenset antall katter på vårt hotell får vi fulgt godt med på om hver enkelt katt får i seg nok mat og drikke under oppholdet, og om den trives.

Vi har også unike fasiliteter for katten din som gjør at den vil trives veldig godt hos oss! Vi kan tilby flere typer rom, ta kontakt for beskrivelse, eller se mer på vår hjemmeside www.malvikkattehotell.no hvor du finner bilder av rommene. Vårt motto er at katten din skal ha en like bra ferie som deg!

Kom gjerne innom på et uforpliktet besøk, slik at vi kan vise deg rundt! Vi ligger rett ved gamle E6, ovenfor Midtsandtangen Friluftsområde. Det står et blått tre-skilt nede ved veien .

Vi kan ta imot din reservasjon på telefon 93268385 eller kontakt oss via vår FB-side eller på mailadr. [email protected]

Vi gleder oss til å treffe deg og katten din!

Adresse: Malvikveien 815, 7563 Malvik
Telefonnummer: 93268385
on.lletohettakkivlam@tsop
By: Malvik
Rute: Malvikveien 815
Postnummer: 7563


åpningstider

Mandag: 10:00 - 12:00


relaterte søk: pusehuset malvik kattehotell, trondheim kattehotell erfaringer, kattehotell pris, kattehotell verdal, skatval kattehotell, tones kattepensjonat, kattehotell byneset, billig kattepensjonat
Nærliggende lignende selskaper
Pusehuset Kattehotell, Malvik Pusehuset Kattehotell, Malvik 997 meter Føler at pusen er i trygge hender når hun er her mens pappsen koser seg på ferie!
Anmeldelser
Kan ikke anbefale dette stedet nok. Gode fasiliteter, svært seriøse og hyggelige eiere. Tror nesten katten synes det var en nedtur å komme hjem igjen.
Den Høye Hale er det beste kattehotellet du kan velge for katten din! Marit eier av hotellet gjør absolutt alt for at alle kattene skal ha det bra, og ho ser hver og en! Hotellet er kjempefint og koselig, og kattene har romslige, fine rom som er bygd i høyden Det er tre luftegårder, og kattene går ut og inn som de vilHotellet ligger i skogkanten, og dermed er det mange spennende dyr utenfor som kattene følger med på, spesielt fugler og rådyr Skal katten din ha et hotellopphold? Velg Den Høye Hale
Marit leverer en helt utrolig flott tjeneste, med mulighet for henting og levering av pus i tillegg til oppholdet for en rimelig pris. Vi har fått nydelige bilder av katten vår på MMS mens vi var på tur og det er tydelig at han koste seg Eksempelvis det som ligger ved her. Vi er kjempefornøyd med hotellet og kommer til å bruke det igjen ‍
Vi har sendt våre to katter til Den høye hale flere ganger. Marit og teamet hennes har vært ryddige og raske i kommunikasjon, pålitelig på alle vis, og kattene trives godt og tas svært godt vare på i renslige og koselige omgivelser. Da det oppstod en plutselig og krevende situasjon med en av våre katter mens vi var på reise, strakk de ansatte seg langt utover det noen kunne ha forventet for å ta vare på henne og viste seg som reale dyrevenner. Kunne ikke anbefalt høyere, definitivt det beste alternativet i regionen.
Ett 5-stjerners hotell i særklasse! Mine 2 3 puser har vært her flere ganger i året siden 2016, og føler seg skikkelig hjemme her! Et nydelig sted med særpreg, og en superkoslig atmosfære, flotte store rom, og med verdens mest sprudlende og flotte Marit som er driver og eier så får du nesten lyst til å flytte inn selv! Får også oppdateringer med bilder og filmer underveis som er veldig hyggelig. Mine puser stortrives her, og er ivrige med å komme ut av burene sine når de ankommer, skikkelig spennende å være på ferie her for de også! Så, anbefaler alle å bruke dette kattehotellet, det føles veldig trygt å forlate kattepusene sine her! Hotellet ligger også veldig fint til med utsikt ,og har rådyr i hagen som er veldig spennende å følge med på, og har flere flotte luftegårder! <3 <3 Heidi Krokdal
Beste Kattehotell som finnes i Norge! Marit passer veldig godt vare på alle kattene. Hun har lidenskap for katter og er veldig omsorgsfull. Hun er lett å snakke med, sender alltid oppdateringer om katten når han er der. Hver gang Gråtass er innom så er jeg alltid veldig avslappet fordi han stortrives der. Hotellet har luftegårder, og mange lek som katter kan leke med, det blir kos til katten også. Det er en luksus hotell til våre firebeint venner, uten at det blir for kostbar til oss. Prisene er veldig ok. Anbefaler 100%.
Dette er det fineste og hyggeligste stedet du kan ha din katt på i Trøndelag! Svært hyggelige og kunnskapsrike ansatte. Vi fikk oppdatering under hele oppholdet og kattene våre har begge stortrivdes, kommer garantert tilbake. Anbefales!
Verdens fineste kattehotell som er ordentlig tilrettelagt kattenes behov! Du finner ikke en finere plass enn dette for katten din! <3 Dyrevelferd er satt først uten tvil, og det er alltid et smil som møter deg inne i resepsjonen. :
Svært god opplevelse samt et 100% trygt sted å ha katta på når man må reise bort.
Det perfekte sted om du ønsker at katten skal bli godt ivaretatt mens du er på reise! Får oppdateringer om hvordan det går, og rapport ved henting :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler