facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mama Rosa i Soknedal

Adresse: 7288 Soknedal
Telefonnummer: 72433550
By: Soknedal
Postnummer: 7288



relaterte søk: mama rosa soknedal meny, mama rosa støren, mama rosa meny, mama rosa melhus
Nærliggende lignende selskaper
Gammeltunet Hanshus Gammeltunet Hanshus 730 meter Fantastisk! Utrolig smaksrik og nydelig tekstur på blomkålsuppe med overraskende innh...
Anmeldelser
Hidden gem! Fantastisk italiensk og meksikansk restaurant nærmest gjemt ved e6! Hyggelig personalle og fint lokale med god mat! Jeg anbefaler spaghetti bolognese. Den sendte meg tilbake til Italia med den gode smaken!!
160kr for en elendig "kebab". Kjøpte 2 store rullekebab, og de var vel samlet like stor som en normal. Ikke var de god heller, så da gikk de rett i søppelet. Aldri igjen!!
Veldig god mat, enda bedre service. Anbefales sterkt Mat: 5/5
Absolutt en positiv overraskelse på veien, og restaurantkvalitet på maten. Et hyggelig avbrekk på en lang kjøretur ;
Rask betjening og god mat, men med en litt større innsats for å få det litt koselig hadde gitt en stjerne til. Tomflasker lå strødd rundt bordene utenfor, stolene rundt bordene står slik gjestene forlot dem. Bordene var ikke rengjort. En duk og noen blomster hadde gjort mye i tillegg til å rydde. Maten var innbydende og god, så det dro opp inntrykket.
Meget god burger og vennlige ansatte
Veldig koselig plass, rask og hyggelig betjening. God mat Barnevennlighet: Barnevennlig mat Parkering: Veldig stor parkeringsplass på baksiden. God plass til lastebiler, campingvogner og store biler.
Veldig god pizza og kebab
Veldig hyggelig betjening, maten ble raskt levert og var utrolig god, mer enn nok kjøtt og chips, kunne egentlig vært litt mer salat, men alt annet var topp.
Mega porsjoner til ganske hyggelig pris
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mama Rosa i Soknedal med offentlig transport


Soknedal sentrum 20 meter
135
480
5475
Fagerlia 270 meter
5473
Soknedal 330 meter
480
5473
5475
5476
Hanshus 440 meter
5475
5476

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler