facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mamman Min og Meg

Mamman Min og Meg

Info

Vi er en litt annerledes mamma og barn butikk, velkommen til vår verden:)

Historie

Velkommen til Mamman Min og Meg. Hos oss finner du “mor og barn” produkter fra hjertet der hvert produkt er håndplukket med omtanke. Vi er en litt annerledes mor og barn butikk. Er du gravid, nybakt mamma, eller har du hatt dine søte små en stund allerede, er dette butikken for deg. Hos oss fører vi blant annet klær, utstyr og leker, vi følger deg og barnet ditt gjennom graviditeten og småbarn stadiet med fokus på kvalitet, smarte løsninger og funksjonalitet.


Når jeg selv gikk gravid og ble mamma til lille Alexander oppdaget jeg en spennende og ny verden som ga inspirasjon og energi til å dele mine erfaringer med andre.
Livet gjennom Alexanders øyne har gitt meg mange gode og nyttige erfaringer som jeg ønsker å formidle videre til de som handler hos oss.

Jeg husker så godt forventningen og gleden underveis, hvordan jeg satt time etter time, søkte meg frem til klær og utstyr til meg selv og barnet, planla hvordan barnerommet skulle se ut ned til minste detalj.

Vi bestreber å hele tiden ha et sortiment med smarte, funksjonelle og praktiske produkter av god kvalitet, et utvalg produkter med det lille ekstra samlet på et sted til deg og barnet ditt i denne spennende perioden i deres liv.

Det finnes hundrevis av nettbutikker som selger varer til mor og barn. Mange har stort vareutvalg til lave priser. Hos oss handler det om kvalitet og bærekraftighet til riktige priser.

Jeg heter Christina, og Alexander er mitt første barn. Jeg er 35 år og har de siste årene jobbet som Prosjektleder i logistikkbransjen. Når jeg ble mamma ble også ideen om Mamman Min og Meg født, og arbeidet med nettbutikken startet høsten 2014 sammen med min mann Glenn. Dette har nå utviklet seg til å bli en familiebedrift.

Mamman Min og Meg jobber etter tre ledende prinsipper:

Kvalitet
Kvalitet gjennom alle ledd, fra leverandør, via butikk, til sluttbruker. Hos oss finner du flotte og funksjonelle gravid og ammeklær, baby og barneklær i myk og varm ull, økologisk bomull eller bambus. Pedagogiske og utviklende leker, nyttig og praktiskt utstyr. Vi fører prisbelønte og eksklusive merker, og setter nostalgi, håndarbeid og naturmaterialer i høysetet. Alle produkter skal være sikre, og holde god kvalitet. De fleste lekene er av tre eller andre naturlige materialer. Det er først når man holder produktene i hendene at man forstår dette fullt ut. I barneklærne er det mye ull fordi vi er opptatt av ullens mange gode kvaliteter.

Smart, funksjonelt og utviklende
Vi ser etter smarte, funksjonelle produkter og løsninger som hjelper deg i din hverdag som gravid og mamma, som for eksempel en stellematte med vegger for å trygge stellesituasjonen, eller en amme-BH i ull som kan hjelpe til å forhindre tette melkeganger og brystbetennelse. Leker skal være utviklende og pedagogiske. Det er ikke alltid de mest teknologiske lekene som er de mest spennende. Mange har opplevd at barna er mer opptatt av innpakningspapiret enn selve gaven. Hos oss forsøker vi å finne produkter som appellerer til barnas nysjerrighet og utvikling.

Sosiale og etiske retningslinjer
Vi bestreber oss på at alle produkter skal være produsert uten å utnytte barn, dyr eller naturen. Det er også viktig for oss at alle våre produsenter følger sosiale og etiske retningslinjer for deres ansatte og samarbeidspartnere. Merinoullen i barneklærne vi fører er kun fra produsenter som garanterer at de benytter mulesingfri ull og er opptatt av dyrevelferd.

Vi har leverandører fra hele verden, hvorav en stor andel er fra Skandinavia.
Du kan selv lage ønskelister for deg og barnet ditt som du enkelt kan dele med familie, venner og bekjente. Det er også mulig å kjøpe gavekort til en du er glad i.

Hjertelig velkommen til Mamman Min og Meg sin verden.
Vi ønsker deg en god handleopplevelse og en like fantastisk periode i livet som jeg har hatt med lille Alexander.

Christina og Alexander

Produkter

Utstyr til mor og barn
Gravid og ammeklær
Vognutstyr
Barneromsinnredning
Barneklær
Babytepper
Soveposer
Stellematter
Ammepute
Svøpetepper
Treleker
Myke leker
Gå og tråbiler
Gravid og ammeklær
Ullklær
Mammapleie
Smykker
Ammebh
Sportsbh med ammefunksjon
Gaveartikler

Adresse: Soleiefaret 10, 1555 Son, Norway
Telefonnummer: +4794871470
on.gemgonimnammam@ofni
By: Son
Rute: Soleiefaret 10
Postnummer: 1555



relaterte søk: mammanminogmeg rabattkode, mamma butikk, mamman eller mammaen
Nærliggende lignende selskaper
Umah.no Umah.no 403 meter En liten og rar nettbutikk innen interiør og livsstil. Håndverk fra Bali og Marokko. ...
Hjerter Hjerter 1 km Hjertelig velkommen til den offisielle Hjertersiden på facebook.http://www.hjerter.no...
Thornegården klær og interiør i Son Thornegården klær og interiør i Son 2 km Har bare dårlige erfaringer herfra. Styr unna. Gir ikke info om hvordan man behandler...
Soon Skibshandleri Soon Skibshandleri 2 km Hyggelig betjening med god fagkunnskap.
Nattabeds Nattabeds 2 km Lett å kjøpe ny seng på nett.
Quyết tk Quyết tk 2 km
Logn Logn 2 km Unik og håndvevde nordisk design hengekøyer
Torvgården Torvgården 2 km God kaffe og hyggelig atmosfære midt på torget i Son! Interiør, matvarer og klær til ...
Torget i Son Torget i Son 2 km Torget i Son - torghandel hver lørdag hele året. Alle er velkomne!
Apoteket i Son Apoteket i Son 2 km Dette apoteket er det beste apoteket I hela Norden, helt unikt og fantastiskt. Eierna...
Galleri Soon Galleri Soon 2 km Spennende hus fullt av flotte ting og klær. Et pluss var utstillingen til Maud Angeli...
Son Brygge Son Brygge 2 km God fersk sjømat. Litt tørr hummer men nydelig krabbe, reker og perfekte blåskjell, a...
NorgesProfil as NorgesProfil as 35 km Vi har brukt NorgesProfil flere ganger til større leveranser av profilklær, giveaways...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler