facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mamo Sushi

Mamo Sushi

Info

Sushi - Restaurant - Take away - Catering - Partyservice

Historie

Sushi- restaurant i Bærum. Vår spesialitet er Sushi, i tillegg serverer vi orientalske retter. Vi har oppnådd en fornøyd kundemasse på kort tid, og ønsker flere velkommen til en herlig matopplevelse.

Vi tilbyr take-away, utkjøring, party-service og catering.

Adresse: Kirkeveien 85 , Bærum 1344, NO
Telefonnummer: 67 10 67 67
on.evil@ihsusomam
By: Bærum
Rute: Kirkeveien 85
Postnummer: 1344


åpningstider

Mandag: 13:00-21:00
Tirsdag: 13:00-21:00
Onsdag: 13:00-21:00
Torsdag: 13:00-21:00
Fredag: 13:00-21:00
Lørdag: 13:00-21:00
Søndag: 13:00-21:00


relaterte søk: mamo sushi grunerløkka, fresh sushi meny, mamo sushi bekkestua, fresh sushi haslum meny, mamo sushi haslum telefon, fresh sushi haslum telefon, fresh sushi, sushi sandvika
Anmeldelser
For en skuffelse! Bestilte en familiemeny 5, vårruller og fritert scampi. Vårrullene og scampi var ok. Maki var også grei, men nigiri bitene med kongereker var ekle. Kongerekene var helt tydelig ikke ferske. I tillegg fikk vi 5 stk kylling grillspyd som var så tørre at ingen klarte å spise dem. Kyllingen var kald også, tviler på at den var fersk grillet. Man forventer bedre kvalitet for prisen. Dette var jo ikke billig. Jeg forstår ikke hvordan restauranten klarer å overleve. Det var første og siste gang vi bestilte derfra. Anbefales ikke!
Sushien som lages her har tynn lag med ris og mye fyll. Spiser sushi kun her. God smak på wok-rettene. Anbefales!
Veldig små biter av Nigiri og Maki. Dette var stusselig. Aldri opplevd lignende.
Tok veldig lang tid før maten var klar når det er rushtid. De må planlegge bedre med bestillinger og kapasitet så alt blir levert riktig og tidsnok.
Måtte endre fra mine 5 stjerner for 3 år siden, til 1. Totalt kaotisk kundeservice. Fadese. Svarer ikke tlf, lang kø uten at ekspedisjon gjør noe som helst for å ta unna. Maten er enda veldig god, men her snakker vi full kollaps. Med så mange gode sushi steder i området så kan man svært gjerne velge noe annet. Var bedre under "Mamo" eie.
God og fersk sushi. Noe høyt prisnivå. Ved bestilling i helger må di regne med en del mer ventetid enn det som er oppgitt. Har ofte ventet opp til 20 minutter mer enn estimert tid.
Bestilte kylling og nudler etter jeg spiste deg fikk jeg magevirus. Anbefaler sterkt og ikke spise kyllingen der siden den ikke er ogentelig stekt, dette har skjedd flere ganger å.
God sushi, men ikke noe veldig spesielt. Vi bestiller av og til herfra og er forbøyd hver gang.
God mat, men fryktelig travelt i dag. Fikk beskjed om at maten skulle være klar om 45 min, måtte vente 30min når jeg ankom på mat
Bra sushi, men litt vel mye rot med bestillingene ved et par anledninger. Synes likevel det er verdt å se gjennom fingrene vedrørende det og bare nyte smaken.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mamo Sushi med offentlig transport


Haslum T 50 meter
211
Haslum 180 meter
1
2
3
Østenåsveien 240 meter
211
220
Bjørnekollen 370 meter
230

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mamo Sushi.

Bærum sushi

åpningstider, plassering. Kirkeveien 85 bærum thai kart bykart, satellitt visning. Mamo Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mamo Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mamo Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sushi Senter Sushi Senter 1 km Digger maten deres! Vennlig stab og de lot meg betale med vipps siden jeg glemte kort...
Maki Sushi Maki Sushi 2 km De har fått ny meny og prøvde ramen og baguette. Veldig godt og ramen bærer preg av e...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler