facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mana Communication As - digital ekspertise

Mana Communication As - digital ekspertise

Info

Vanskelig å holde følge med digitale muligheter? Strategi - Kommunikasjon- rådgivning- kurs- Innholdsproduksjon- video/ animasjon - design. Digital ekspert

Historie

Vi bistår bedrifter med drift av sosiale medier, og har tilgang på de ypperste analyseverktøy gjennom vår avtale med Meltwater Group. Dette sikrer korrekt markedsstrategi og kommunikasjonsplaner som gir effekt. Beslutninger og planlegging bør gjøres med bakgrunn i kunnskap og ikke i synsing.


Ordet Mana er essensielt i våre grunnverdier. Det står for slagkraftig, effektivitet og en sterk indre kraft:
Vi er kraftfulle, effektive og når merkevarens indre kjerne gjennom rett kommunikasjon ut til kundene. Vi synliggjør en merverdi - en indre mening ved å benytte merkevaren. Vi skaper engasjement og setter fotspor i den digitale jungelen.

Verdiene våre er :

Medspiller
Attraktiv
Nyskapende
Ambisiøs

Medspiller: Vi er god på samarbeid og dialog, har høy tilgjengelighet og holder det vi lover. Vi er ærlige og pålitelige, lydhøre og ydmyk. Du kan stole på oss

Attraktiv: Vi skaper attraktive uttrykk og strategier for våre kunder, og måler kontinuerlig for å hele tiden levere det mest fristende og visuelt attraktive produktet som engasjerer.
Vår faglige tygde og varierende bakgrunn kombinert med et stort nettverk og lang ledererfaring gjør at vi kan sette oss inn i våre kunders utfordringer.

Nyskapende: Vi er ekstremt kreative og er opptatt av å tråkke nye spor. Vi går sjelden i opptråkkede stier, og har kreative idemyldringer med hele teamet underveis i enhver kundeprosess. Vi er grundige i analysene for å sikre at våre anbefalinger er essensiell for våre kunder.

Ambisiøs: Vi leser oss opp, og er hele tiden oppdatert på siste trender og forskning innen design og digital kommunikasjon. Vi har solid kunnskap og stor egeninteresse innenfor sosiale medier. Vi etterstreber oss å alltid være et hestehode foran våre konkurrenter, og deler vår ferskeste kunnskap med våre kunder.



Mana Communication ønsker å begeistre. Vår sterke drivkraft er de enorme muligheter som ligger i korrekt kommunikasjonsstrategi og hvor mange som i dag ikke har nok kunnskap om digitaliseringen og sosiale medier.

Vi gir enhver kunde en skreddersydd og korrekt kommunikasjonsstrategi i sosiale og digitale medier basert på grundig analysearbeid. Vi har tilgang på bransjens ypperste analyseverktøy, og tilpasser til hver enkelt kunde.

Vi drifter den digitale strategi, designer kommunikasjonsplaner og tilbyr å ta oss av total og profesjonell kommunikasjon mot kundene i sosiale medier.

Vi har høy tilgjengelighet og fokuserer på «det lille ekstra» for av våre kunders kunder skal føle seg spesiell.

Gjennom Content Marketing tilfører vi en attraktiv personlighet og digital karisma - dette bygger lojalitet og skaper en sterk merkeidentitet.

Nøkkelen til suksess ligger i STORYTELLING og ENGASJEMENT: Vi er gode på å bygge en tett kommunikasjon med kundene, i de kanalene og på de tidspunkt de er tilgjengelig. Dette er vår ekspertise.

Alle merkevarer har en digital personlighet og stemme. Hva er din?

Synliggjør din merkevare - etablere deg i sosiale medier, og skap RETT identitet for å oppnå en attraktiv stemme i digitale medier. Det kan vi tilby om du kontakter Mana Communication AS.

KUNDENE ER VÅR MOTIVASJON OG SUKSESS. LYKKES VÅR KUNDE- OPPNÅR VI SUKSESS- VI GJØR VÅRT YTTERSTE FOR Å SETTE FOTTRYKK SOM ER VARIGE.

Adresse: Kanalveien 62, 5068 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55316114
By: Bergen
Rute: Kanalveien 62
Postnummer: 5068


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 17:00

Anmeldelser
Her oser det av kunnskap, energi og arbeidsglede. Inspirerende å følge dere på Instagram og Facebook.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mana Communication As - digital ekspertise.

Bergen reklamebyrå

åpningstider, plassering. Kanalveien 62 bergen markedsføringsbyrå kart bykart, satellitt visning. Mana Communication As - digital ekspertise adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mana Communication As - digital ekspertise. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mana Communication As - digital ekspertise med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler