facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Manglerud Senter

Manglerud Senter

Info

SHOPPING, SJARM OG SJEL Åpningstider: Man-fre 10-21 (10-18) Dagligvare: Man-fre 8-21 (9-19)



"Trivelig nærsenter med 60 butikker og flere hyggelige spisesteder. Her finner du også helsetjenester, bensinstasjon og treningssenter."
Adresse: Plogveien 6, 0679 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22865481
By: Oslo
Rute: Plogveien 6
Postnummer: 0679


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: manglerud senter ledig stilling, manglerud senter normal, manglerud senter parkering, manglerud senter frisør, manglerud senter vinmonopolet, lambertseter senter, manglerud senter apotek, tveita senter
Anmeldelser
Et kjøpesenter som i liten grad ser ut til å prioritere kunders ønsker, og sin profil på Manglerud/Østensjø. Når det virker som om frukt- og grøntbutikken også har blitt pushet ut av høye leiepriser og dårlige vilkår, er det lite som trekker oss til senteret.
Hyggelig nabolagssenter. De har stort sett alt, inkl pol. :-
Har to billige butikker som Extra og Kiwi så jeg kan si at det er en del ting som ikke er noe av dette senteret har ikke fått med seg alt for mange av oss har fått et nytt møte med dette senteret er ikke noe særlig med en del mer å velge mellom.
Dårlig utvalg av butikker, nye butikker stenger etter kort tid pga for høy husleie. Hadde vinmonopolet flyttet så hadde det betydd kroken på døra for hele senteret
Flott senter for rask handel i nærmiljø.
Litt for mye varebiler utenfor hovedinngangen. Trangt med flere traller.
Greit senter, litt kjedelig butikkmix. Meen, typisk Obos
Populært lokalsenter som har det meste. To matbutikker, to frisører, dyrebutikk, klesbutikker, gavebutikker, vinmonopol, apotek med mer. Dessuten er det to restauranter og Burger King. Det er 2 timer gratis parkering inne, men kun 1 time gratis utendørs.
Liten senter med det meste.
Ett senter som har alt man trenger
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Manglerud Senter med offentlig transport


Manglerud senter 70 meter
78A
78B
Manglerud 90 meter
1
1E
2
3
4
5
Manglerud T 90 meter
23
4B
4N
Traktorveien 350 meter
78B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Manglerud Senter. Plogveien 6 kart bykart, satellitt visning. Manglerud Senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Manglerud Senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Manglerud Senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler