facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Marché Kløfta

Marché Kløfta
Adresse: E6 Kløfta , Ullensaker 2040, NO
Telefonnummer: 63 98 24 15
By: Ullensaker
Rute: E6 Kløfta
Postnummer: 2040


åpningstider

Mandag: 08:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-21:00
Lørdag: 08:00-20:00
Søndag: 10:00-21:00


relaterte søk: marche kløfta meny, marche espa, marche kløfta legges ned, marche holmestrand, marche meny, marche lillehammer, marche norge, marche priser
Anmeldelser
Helt fin veikro. God parkering. WC. God plass. Mye ferdig varm mat. God wienersnitzel.
Ikke helt vellykket denne middagen! Vi bestilte Dagens, ørret med agurksalat, dessert og kaffe. Vi ble spurt, med soppsaus eller urtesaus?? Syns det var noe merkelig kombinasjon? Tallerknene ble satt fram..Panert ørret?, Agurksalat, kun 1 agurkskive og tomat? Vi fikk det på bordet, satte tennene i Hva var dette? Ikke ørret ihvertfall!! Neida, det var schnitsel, og ikke verdens beste heller! Vi spurte hvorfor når vi uttrykkelig hadde bedt om Dagens!? De hadde 2, Dagens anbefaling og Dagens!! Anbefalingen sto ved en annen inngang enn vi gikk inn i! Dette må de jo være oppmerksom på og forandre på. Men desserten var god - og bikkja fornøyd med schnitselen
Kjempegod mat og service! Koselig sted, ryddig og pent sted med mer fersk mat i mer hjemmelaget stil. Stor salatbar, godt utvalg av desserter og middager. Et sånt sted som man blir god og mett og likevel kunne ha lyst på mer fordi det var så mye som fristet. Øynene ville mer enn magen, haha!
Dyrt, dårlig service, maten var tørr. Jeg bestilte schnitzel og spurte hvor mange jeg kunne ta av kokken bak disken, hun sa så mange du ville. Jeg tok to og gikk til kassen for å betale og jeg måtte betale 106,- for den ekstra schniztelen. Det var ingen informasjon om ekstra kostnad for å ta flere, og kokken sa at jeg kunne ta så mange jeg ville uten å nevne at det kostet mer. Det er veldig dårlig, jeg prøvde å forklare, men til døve ører. Aldri mer skal jeg spise der og det burde ikke du heller!
Dyrt og dårlig men ser jo fint ut og det er vel det viktigste. Salaten er det samme triste greiene hver dag, enten vissen eller kliss våt. Noe tomat og agurk og potetsalat til. Eneste kjøttet er noe ekle feite pølser. Her kunne man jo hatt en bra salatbar, bra salat er umulig å få her omkring. Men neida, dette er jo norge, verdens rikeste land, så da kan vi jo ikke ha bra og sunn mat, bedre å bruke alle penga på å sette opp tusen mobilantenner, helse trenger vi jo ikke, i verdens beste land. siklende sløve zombier er bedre slaver enn vitale mennesker med fungerende hjerne og evnen til å tenke selv. Heil zion
God mat som på alle Marche sine restauranter. Hyggelig betjening, rent og ryddig. Begynner å bli noe slitt. Kommer til å savne disse stedene. Skal jo bli Burger King sjappe her også, synd. RIP.
Innbydende disker, grei mat men lite kundeorientert, middelmådig service. Eksempel: barnemenyen inkluderer en liten Tine epledrikk til 25 kr. "Vil du bytte den med en Tine sjokoladedrikk til 26 kr og betale mellomlegget på 1 kroner sier du? Glem det, det går dessverre ikke. Nei, hvorfor aner vi ikke. Ja, det er veldig dumt altså. Men neeeida, vi *kan* bare ikke gjøre noe altså. " " Påfyll på kaffen, sier du? Å neeeida, du har jo kaffekoppen som er inkludert i middagen. Da kan du ikke få påfyll. Hadde du kjøpt egen kaffe, så. Men ikke ellers." Pluss, merk at å avvike fra Dagens kan være risikofylt. Pasta Bolognesen vi fikk var dårlig, og virket som oppvarmet fra tidligere i uken. Vår sluttsum ble 520, kanskje litt stivt for en middag for to voksne og et barn med tanke på innholdet.
Helt OK, men lever ikke helt opp til forventningen om et sunnere og bedre alternativ til de ordinære veikroer. Relativt små porsjoner og begrenset salatbar. Litt høye priser.
God mat. Vegetarisk alternativ. Mulighet for å ta salat fra salatbar. Ferskpresset juice. Maten ser frisk og delikat ut. Hyggelig betjening. Gratis kaffe til middagen. Isvann som alternativ for brus. Pene toaletter. Hyggelig miljø.
God mat med en besetning som vil at du skal ha en fantastisk mat opplevelse. Prisene er satt med alle i tankene aå det er en plass du burde prøve ut.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler