facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Marisletta gård

Marisletta gård

Info

Marisletta gård ligger bare 15 km sør for brua på kvaløya. Gården ligger idyllisk til helt nede i fjæra og her har vi en flott utsikt mot Tromsø by. Og et flott område for folk og dyr.

Produkter

Tromsø kattehotell
Oppstalling av hest
Sommerbeite hest
Kjøttproduksjon av lam
Utleie hus korttidsleie
Utleie båt
Salg av flis
Tørrhøy/rundballefor

Adresse: Straumsveien 766A, 9105 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 90835321
on.enilno@elieedna
By: Tromsø
Rute: Straumsveien 766A
Postnummer: 9105


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 08:00 - 22:00


relaterte søk: kattepass tromsø, stallplass tromsø
Anmeldelser
Veldig bra kattehotell. Rent og ryddig, og pusene har god plass ute og inne. De blir godt ivaretatt. Hadde mine her i over to uker i sommer og de var litt forkjøla da jeg henta dem, sikkert fordi de hadde lekt masse med de andre kattene. Men begge virka fornøyde og hadde spist godt, det tyder på trivsel! Anbefales.
Beste gården noensinne
Oversatt av Google Et av de beste stedene å se nordlyset og drastisk tilbakestille tankene dine. I januar varte dagslyset i 45 minutter, hvor den harde naturen rundt ble forvandlet, og ga ut alle nyanser av asurblått og lilla. Den grønne himmelens magi fant sted etter klokken 22 og ga en uforglemmelig opplevelse. Gården har også mange hester og et kattehotell. Vertene ga ut en slede til barnet, noe som var veldig hyggelig. Jeg anbefaler å laste ned Aurora-appen. Original Одно из лучших мест, чтобы увидеть северное сияние и кардинально перезагрузиться ментально. В январе световой день длился 45 минут, в которые суровая природа вокруг преображалась, выдавая все оттенки лазури и пурпура. Волшебство зелёного небосклона происходило после 10 вечера и подарило незабываемые впечатления. Также на ферме есть много лошадей и кошачий отель. Хозяева выдали санки для ребенка, что очень порадовало. Рекомендую загрузить приложение Aurora.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler