facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Maritim Center As

Maritim Center As

Info

Maritim-Center AS er et Tromsø-basert firma som selger båt, båtmotorer, snøscooter, 4-hjulinger, snøfresere og fritidsprodukter m.m. Vi har også eget serviceverksted og delelager.

Historie

Maritim Center er en av landsdelens eldste og største båtforhandlere og er pr. i dag 12 medarbeidere med bred kunnskap og lang erfaring.
Vi selger alt fra landstedbåter til større cabincruisere, gummibåter, båtutstyr, snøfresere, hagemaskiner, motorsager, strømaggregater, snøscooter, 4-hjulinger, våpen og tilhørende utstyr.
Foruten salg driver vi eget serviceverksted med delelager hvor vi tilbyr alt av service på våre produkter. Vi viser deg gjerne våre moderne verkstedlokaler med oppdatert spesialutstyr for å kunne yte deg og dagens moderne motorer den beste service.
Våre nye lokaler på Stakkevollveien er på hele 1100 kvm og innholder nå stor innendørs utstilling over to plan, butikk, kontorer og verksted. I tillegg disponerer vi store utearealer, med parkeringsplass, utendørs utstilling og servicebrygge - alt på en plass.
Du finner oss lett tilgjengelig i Stakkevollveien 61, Tromsø. God parkeringsplass og etter hvert mulighet til å besøke oss fra sjøen via vår servicebrygge.
Velkommen innom, vi har alltid noe nytt på gang da vi bytter utstilling i samsvar med årstiden.

Adresse: Stakkevollveien 61, 9010 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 77662000
on.retnec-mitiram@tsop
By: Tromsø
Rute: Stakkevollveien 61
Postnummer: 9010


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 08:00 - 16:30
Onsdag: 08:00 - 16:30
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: båt tromsø, yamaha forhandler tromsø, maritim båtutstyr, tromsø motor, tromsø maritime skole, jh motor, volvo penta tromsø
Nærliggende lignende selskaper
Tromsø Sjøsenter Tromsø Sjøsenter 160 meter Bra båtulykke, synd de skal slutte å selge båt og tilhørende motorer
Anmeldelser
Dårlig service. Virker ikke særlig interessert i å få nye kunder.
Hyggelig og hjelpsom betjening da jeg var innom.
Arrogant betjening. Opplevde å få faktura på service som ikke er bestiltvar inne til garantireparasjon. Når man gir tilbakemelding på dette, blir man møtt med frekkhet. Ikke tar de telefonen heller. Slik går det i småbyer uten reel konkurranse.
Kjøpte en Honda snøfreser på Maritim center til kr 26490,- Etter de 20 første timers bruk skal oljeskift foretas. Instruksjonsbok ble funnet frem og fulgt til punkt og prikke som man skal! Feil på tegning/beskrivelse i instruksjonsboken medførte at feil tappe skrue ble løsnet 2 tappe skruer pga at Type Honda motor brukes på forskjellige redskaper Prøvde å reklamere på at bolten som ble løsnet medførte skader på gjengene i motorblokk. Feil beskrivelse i instruksjonsboken ble nevnt som årsak og manglende advarsel om å IKKE skru ut aktuelle bolt. Opplevde arrogant og avvisende oppførsel under samtale med verksmester! Anbefaler å kjøpe snøfreser ett annet sted, samme gjelder snøscooter, båt etc...
Upålitelig og elendig på tilbakemelding
Oppdater åpningstidene deres på Google! Kjipt å skynde seg hit på en lørdag for å møte på stengte dører.
Jeg er veldig fornøyd med maritim center. Har handlet hos dem i mange år. Anbefales på d varmeste...mvh leif
Super hjelpsomme! Takk for hjelpen!!
Hadde avtalt kjøp/henting av opplagshenger, da jeg skulle dra for å hente den hvar den solgt til en annen.
Verkstedet deres har ikke peiling på priser og kundeservice vet de ikke noe om.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Maritim Center As med offentlig transport


Trofi 120 meter
33
42
425
X27
Borgtunvegen 160 meter
33
34
42
425
X27
Bjørnstrand 390 meter
33
34
42
425
X27
Grøholtvegen 490 meter
20
21
24
412

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler