facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Marits Rideskole Marit Delebekk

Adresse: Kvastebyen , Skjeberg 1747, NO
Telefonnummer: 915 56 024
By: Skjeberg
Rute: Kvastebyen
Postnummer: 1747


Anmeldelser
Super rideskole med trygge gode hester. Anbefales virkelig!
Har lang og god erfaring med stedet. Godt skolerte rideskolehester på alle nivåer, både for barn og voksne Høyt fokus på sikkerhet og hestevelferd. Flotte bo faciliteter i for rideleir og weekend kurs. Stedet ligger ved vannet og har flotte turmuligheter. Anbefales på det varmeste!
Stort fint ridehus. Nye lyse fine staller. Har hatt en time privatundervisning og koste meg veldig.
Fikk privat ridetime i bursdagsgave av samboer. Hadde ikke ridd på mange ! år. Satt igjen med støl rumpe og kjempelyst til å ta opp hobbyen! Dyktig ridelærer, morsom hest og idyllisk sted.
Har hatt tilknytning til stedet i over 25 år og kan med hånden på hjertet si at dette er Norges beste rideskole! Dyktige instruktører, fantastiske rideskolehester og topp moderne fasiliteter! Hestevelferd og sikkerhet er alltid i fokus! Anbefales!
Kjempe fin rideskole Anbefalles
Flott rideskole for alle! Høy profesjonalitet, solide hester og hyggelig service. Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Marits Rideskole Marit Delebekk.

Skjeberg utdanning

åpningstider, plassering. Kvastebyen kart bykart, satellitt visning. Marits Rideskole Marit Delebekk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Marits Rideskole Marit Delebekk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Marits Rideskole Marit Delebekk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler