facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Marivold Camping

Marivold Camping

Info

Marivoll er opprinnelig en halvøy, en naturperle i Grimstads flotte skjærgård. Her finner du store grøntområder, små viker, strender og svaberg!

Historie

Marivoll resort er en av sørlandets største campingplasser, med beliggenhet i flotte Grimstad. Plassen har en kapasitet på ca. 180 vogner og bobiler, pluss en mange telt - og vi holder åpent for campinggjester fra 1 april - 1 oktober. Vi har 15 hytter, hvor 10 av disse er vinterisolerte og leies ut hele året - til både bedrifter og privatpersoner. Kom å besøk byen med flest soldager i året! Velkommen :)

Etikett

På en halvøy midt i Grimstads flotte skjærgård finner du Marivold.



"På en halvøy midt i Grimstads flotte skjærgård finner du Marivold."
Adresse: Marivollveien 60, 4885 Grimstad, Norway
Telefonnummer: +47 37 25 70 50
on.dloviram@tsop
By: Grimstad
Rute: Marivollveien 60
Postnummer: 4885



relaterte søk: marivold camping bilder, bagatell camping, marivold camping hytter, moysand camping, marivold restaurant, morvigsanden camping, camping grimstad, postmannslaget marivold
Anmeldelser
Helt fantastisk campingplass. Hele området er en perle. Om du går en tur nordover gjennom skogen, ut mot svabergene med utsikt mot Hesnesøyene eller fra lagunen over broen i Osterkilen, til Rønnes og titter på den gamle bebyggelsen med små hus, eller tar runden rundt på svabergene fra Osterkilen og rundt til Paradisbukta. Trygg og flott badeplass, som er fullstendig avskjermet fra båter, i lagunen i Osterkilen. Fin restaurant med litt forskjellige viner i Osterkilen mat og vinhus. Dusjer uten poletter, og 2 toaletthus. En stor mangel er den fullstendige mangel på søppeldunker. Tror ikke det finnes en eneste en. En må ta med all søppel til innkjørselen for bil til campingen. Kommer en med båt til Osterkilen, så er det over hele området en må gå, med f eks en hundepose. Ikke bra... greit at en som dagsgjest i båt bør ta med vesentlig søppel selv, men burde vært mulig å få kastet småtteri. Og sånn har det vært i noen år. Men som sagt ett herlig paradis, og det var det for 40 år siden også. Så her kan du stole på at du får en fantastisk ferie, som campinggjest i bobil, vogn eller telt eller som dagsgjest med bil eller båt.
Stortrivdes her. Har «alt». Hyggelige og hjelpsomme folk i resepsjonen, flotte dusj/ bad oppe, ryddig og godt vedlikeholdt uteområde, god mat på restauranten. Plassen er koselig og virker veldig velorganisert, og det er bra med plass mellom vognene/bobilene. Flott at de ulike plassene var nummerert og opptegnet på nettsida. Kunne ha ønsket oss en liten «brosjyre» med litt informasjon ved ankomst. En del vind. Anbefaler plassen.
Flott område, mange badeplasser. Fine turstier. Stille og rolig på kvelden og natten. Hyggelige folk i resepsjonen. Butikk med det mest nødvendige. Greit sanitæranlegg, bortsett fra gjester som ikke klarer å treffe søppelbøtten eller tørke opp etter seg hvordan gjør/har dere det hjemme?. Minus at badegjester som ikke bodde på campingen brukte toalett og dusjer, alltid kaldt vann på ettermiddagen. Toalettpapir er lurt å ta med, ofte tomt. Restauranten kunne fått krydder i gave, og betjeningen bukser som ser sømmelig ut.
Fint området og fint sanitæranlegg. Og fint for de som har bobil. Der er ting blitt oppgradert. Men de med campingvogn, må stå på et annet området med gammel elektrisk anlegg. Sikringen røyk en del ganger. . En kaffetrakter på 750watt, så kunne sikringen ryke. Det er faktisk ganske dårlig når man betaler over 500kr natta i lavsesongen.
Herlighet for et fint sted når været er bra. Badeplassene er helt nydelig, krabbefiske, bading, deilig! Det er butikk og en restaurant på området. Men her er det uskrevne regler for booking... Alt er drop-in, ingen reservasjoner. Men vi opplevde at folk bak oss i køen gikk inn på området og fant seg plass for å deretter kjøre inn. Eller å avtale med folk som allerede har plass og så bytte plass med disse. Vi kranglet oss til at det er førstemann til mølla, ikke førstemann som jukser seg inn. I tillegg er sanitæranlegget er for lite. Det er 6 flotte bad med do, i tillegg er det et dame- og herretoalett samt 2 handicaptoalett. Men det går fort tomt for varmtvann og dopapir. Prisen er grei i høysesong. Betjeningen er hyggelig og grei. Men pass på det drop-in og køsystemet.
Veldig bra beliggenhet med fantastiske bademuligheter fin butikk og god restaurant. Trekker ned 2 stjerner siden man blir plassert altfor tett og at det er langt å gå for å tømme septik...
Flott campingplass rett ved sjøen. Rene og flotte fasiliteter. Vi lå i telt og følte vel at telt er litt nedprioritert i forhold til bobiler og campingvogner, men vi fant fine plasser. Flotte fiskeplasser rundt campingen også, med gode muligheter for fin sjøørret.
Utrolig flott plass, god service og blid betjening. Skulle ha vært plassert ut flere søppeldunker ved stranda og lekeplassen, så hadde vi sluppet all søpla folk slenger i fra seg.
Fantastisk camping plass, lekeplass, fiskemuligheter, krabbefiske, strand, fotballbane. Underholding for barna med skattejakt, med mer. Trekker 2 stjerne for kun 1 sanitær anlegg som ligger et stykke unna døgnplasser, med litt får få toaletter og mangel på varmtvann. Utenom det så hadde vi en helt topp uke på Marivold Camping
Veldig bra stier så veldig fint å gå
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Marivold Camping.

Grimstad lokal bedrift

åpningstider, plassering. Marivollveien 60 grimstad bobilparkering kart bykart, satellitt visning. Marivold Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Marivold Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Marivold Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler