facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Maroma Velvære

Maroma Velvære

Info

Fysiopatmassasjen gir trykk, tøyning og oppmykning av muskelvev, muskler og bindevev. Godt for stive muskler.Åpner for bedre blodsirkulasjon

Historie


VELKOMMEN TIL MAROMA VELVÆRE.

MAROMA gir deg AROMATERAPI for VITALITET og VELVÆRE i en avslappet ATMOSFÆRE

Besøk Maroma Velvære i koselig lokale i Furuhaugvegen 13A i Muruvik.



Innehaver og aromaterapeut ,Margrethe Korstad, er utdannet sykepleier og har diplomeksamen i aromaterapi med fysiopatisk massasje fra Norsk Prana Institutt.


Etter å ha vært sykepleier en del år har hun nå satset på alternative behandlingsformer og kan nå tilby ulike behandlinger innen aromaterapi og fysiopatisk massasje.



Hvorfor skal ikke du også unne deg litt slik kvalitetstid?



Dagens samfunn er preget av stress, kjas og mas. Vi trenger alle en avkobling en gang i blant, litt tid for oss selv, i en stadig mer krevende tilværelse. Både kvinner og menn blir utbrente, og vi hører stadig om mennesker som møter veggen. For å greie og holde tritt med alle krav, så trenger man en kropp i balanse. Det kan man oppnå ved regelmessig mosjon og et sunt kosthold, og det er noe vi alle vet. Dette er ikke alltid nok. Sjelen trenger sitt, i og med at kropp og sjel henger sammen.






"Firma nedlagt"
Adresse: Furuhaugvegen 13a, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 41421675
By: Hommelvik
Rute: Furuhaugvegen 13a
Postnummer: 7550


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler