facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Martins

Info

Martin's er/har:
- Pub, sportsbar, nattklubb
- 2 etasjer, i kjellern ligger nattklubben Ellies
- 3 barer, uteservering
- Scene
- 2 shuffleboard, biljard
- Alle rettigheter
- http://martinspub.no/shuffleboard/

Historie

Martin's åpnet sine dører første gang 16. mai 1991. Den gang lå våre lokaler i Storgata 27 og rommet 100 personer. Året etter ble det lagd en improvisert uteservering som besto av plaststoler og bord og et mobilt tappetårn. I 1993 var uteserveringen så populær at man fant ut at man måtte gjøre den til en ordentlig del av Martin's.

Så når sommeren 1994 kom hadde vi lagt fliser i hele bakgården, bygget "Norges lengste" bar langs hele høyresiden, lagd dansegulv i midten med full lysrigg og sveiset opp den legendariske "heisen til helvete"-DJbua. Uteserveringen ble en umiddelbar suksess med 600 besøkende hver fredag og lørdag, i tillegg til 200 mennesker inne.

Året etter kom for første gang biljardbordet inn i Martin's sine lokaler, og biljardbordet har vært en del av Martin's siden. Seks år senere, 12. juni 2001, ble Martin's rammet av en tragedie; Martin's (og dermed også et av Lillestrøms eldste hus) brant ned. Det ble en aldri så liten "landesorg" stemning i Lillestrøm, men til alles glede fant man raskt et nytt lokale. Seks måneder senere, 21. desember 2001, åpnet "nye" Martin's i Storgata 11. Vi rommer idag ca 750 mennesker, har to heltidsansatte og ca 50 deltidsansatte, i tillegg til innleid vaktselskap og rengjøringsfirma. Våre lokaler er tredelt; bar/pub, konsert/party og nattklubb.

Adresse: Storgata 11 , Lillestrøm 2000, NO
Telefonnummer: 64 84 34 20
moc.bupsnitram@nitram
By: Lillestrøm
Rute: Storgata 11
Postnummer: 2000



relaterte søk: martins lillestrøm, martins felger, martins pub lillestrøm aldersgrense, martins lillestrøm kommende aktiviteter, martins åpningstider, martins lillestrøm pris, martins lillestrøm facebook, martins footballer
Anmeldelser
Mangler dosete på herredo. Slitsomt når man trenger å gjøre "større business"....Service: 5/5
Kjekk plass med. Både diskotek Shuffle Board og billiard plassStemning: 5/5
Ålreit sted med hyggelige bartendere, men har til tider meget arrogante vakter i døra. Har ved flere anledninger fått beskjed om at jeg er for full til å komme inn, til tross for at jeg ikke har rørt en dråpe alkohol. :Service: 2/5
Ok konsert sted. Litt dyr øl
Norges beste bane med GRESS. Varm brus og kalde pølser er ikke like bra
Slitent og møkkete lokale. Betjeningen er uhyggelige og sure, grei nok service... Vaktene er hyggelige og hjelpsomme ihvertfall. Spør du meg er eieren av denne puben medskyldig i å holde befolkningen i byen nede ved å skjenke de slik den hvite man ga ild vann til indianerne. Litervis med dårlig karma som kommer til å følge innehaveren her i både dette livet og i det neste. Hold dere unna
Stedet har nok hatt sine glansdager, men det ser ut til å være meget lenge siden. Elektrisk henger fra taket, gardiner forfaller, støv som har vært samlet siden byggeår henger fra tak. Enda godt det er såpass mørkt i taket at man ikke ser det en vinterkveld, desverre lukter det også stramt av urin i lokalene. Greit utvalg i baren, hyggelig betjening.
Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Satte på storskjerm slik at vi fikk se EM-oppgjøret mellom Sveits og Spania. Trekker ei stjerne for kronglete adkomst til toaletter bratt trapp ned til kjeller.
Spilte shuffleboard og hadde det hyggelig. Dette ble det satt en demper på når en fotballkamp startet. Alle skjermene viste kampen og kommentator stemmene ljomet ut av høyttalerne til stor forstyrrelse for meg og mine venner. De som var der for å se fotball hadde det sikkert fint.
Altid trivelig på Martins, hyggelige ansatte og altid trivelig a møte nye mensker
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Martins.

Lillestrøm konsertlokaler

åpningstider, plassering. Storgata 11 lillestrøm sportsbarer kart bykart, satellitt visning. Martins adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Martins. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Martins med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler