facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Maskin og DykkerService

Maskin og DykkerService

Info

Maskin og DykkerService

Historie

Maskin og DykkerService er en liten virksomhet med fokus på dykking. Vi driver med salg av- og service på dykkerutstyr. Vi utdanner sportsdykkere (PADI sertifiseringer) og kjører dykkerturer for interesserte. Vi leier ut dykkerutstyr og har muligheter for luftfylling. Som de eneste i Skandinavia tar vi service og reparasjon av Uwatec dykkercomputere. Vi tar også enkelte oppdrag i forbindelse med arbeidsdykking.



"Maskin og Dykkerservice er en liten virksomhet med fokus på dykking. Vi driver med salg av- og service på dykkerutstyr. Vi utdanner sportsdykkere PADI sertifiseringer og kjører dykkerturer for interesserte. Vi leier ut dykkerutstyr og har muligheter for luftfylling. Som de eneste i Skandinavia tar vi service og reparasjon av Uwatec dykkercomputere. Vi tar også enkelte oppdrag i forbindelse med arbeidsdykking."
Adresse: Molland 35, 4887 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 48252188
By: Grimstad
Rute: Molland 35
Postnummer: 4887


Anmeldelser
Utrolig fornøyd med servicen jeg fikk her. God hjelp og god kompetanse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler