facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Massasje Spesialisten

Massasje Spesialisten
Info
Velkommen til Massasje Spesialisten.

All massasje er kun etter avtale. Bestill på www.massasje-spesialisten.no

Dine massasjer hos meg er skapt for deg og kommer ikke ut av en boks med rutiner. De er like individuelle som deg. Du kan alltid be om hvilken som helst type massasje du ønsker når som helst og på hvilken som helst del av kroppen din som du vil, og jeg vil selvfølgelig gjøre det. Ofte kommer jeg opp med en plan som jeg deler med deg, slik at du vet hva du kan forvente i fremtidige avtaler. Dette er en del av din tilpassede massasje.

"Velkommen til Massasje Spesialisten.Vi tilbyr en unik massasjestil kalt bindevev behandlingsmassasje. Hvis du vil ha en massasje som er dyp, smertefri og meningsfull, kom og prøv.Massasje er kun etter avtale. Du kan bestille time på Massasje Spesialisten nettsted. Bestillingstid på ukedager er 14.30, 16.30 og 18.30.Det er veldig enkelt å gjøre!"
Adresse: Sandskarsgate 6, 4515, Mandal
Telefonnummer: +4745225747
on.netsilaiseps-ejsassam@ejsassam
By: Mandal
Rute: Sandskarsgate 6
Postnummer: 4515relaterte søk: Fascia trening
Anmeldelser
Utrolig behagelig massasje av en dyktig massør, som også er en behagelig person. Nakkesmertene mine er vesentlig bedre, så takk for vel utført jobb. Anbefales!!
Profesjonell, og er god til å forklare. Tilpasser massasjen til kundens individuelle behov. Kan anbefales på det varmeste!
Veldig profesjonell. Dyktig. Han ta god tid å diskutere og evaluere behandlingen man måtte ønske/trenge. Anbefales på det sterkeste!
Profesjonelt og meget god massasje. Topp opplevelse.
Oversatt av Google Nyter virkelig alle de fantastiske menneskene jeg har møtt på dette stedet! Original Really enjoying all of the wonderful people that I have met at this location!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Massasje Spesialisten. Sandskarsgate 6 kart bykart, satellitt visning. Massasje Spesialisten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Massasje Spesialisten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Massasje Spesialisten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler