facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MASSIV

MASSIV

Info

MASSIV tilbyr tjenester innenfor EVENT | BRAND | LIVE - og her er det bare fantasien som setter grenser. Vi har masse ideer om hvordan man kan motivere, forene og inspirere dine kunder og ansatte.

Adresse: Storgata 9, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 40609031
on.vissam@olleh
By: Lillestrøm
Rute: Storgata 9
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: massiv dnt sommer, massiv jotunheimen, massiv kart, massiv sommer, massiv vinter, massiv dag for dag, dnt massiv kart, massiv blogg
Anmeldelser
BDO har vært storfornøyde med MASSIV som samarbeidspartner og arrangør av teambuilding. De sørget for god stemning og mye latter da de arrangerte teambuilding som samlet våre ansatte på tvers av kontorer og avdelinger. Vi kan varmt anbefale MASSIV!
Massiv bisto oss i forbindelse med åpning av nye Frogner Senter, etter en omfattende byggeprosess som har pågått i 3 år. Arrangementet gikk over 3 dager. Massiv gjennomførte oppdraget på en meget profesjonell måte, helt i tråd med våre ønsker og forventninger.
Strømmen Storsenter har ved flere anledninger jobbet med Massiv AS, og er veldig godt fornøyde. Sist, med Strømmen Storsenter Awards, et stort arrangement for 800 deltakere. De ansatte i Massiv er hyggelige, kreative og pålitelige. De får våre beste anbefalinger.
Vi brukte Eventbyrået Massiv for å hjelpe oss med å gjennomføre både Lillestrømkonferansen 2019 og et Event for Næringsmeglere i Lillestrøm kort tid etter. Massiv spilte en viktig rolle til at begge arrangement ble meget vellykkede! Massiv er effektive, positive, løsningsorienterte og kreative! I tillegg har de et spennende nettverk - som bidrar til "det lille ekstra" i Eventet. Vi samarbeider mer enn gjerne med Massiv igjen!
MASSIV AS har vært en fantastisk samarbeidspartner gjennom mange år, deres rebranding og markedsføring av vår bedrift har gjort at vi har nådd nye høyder. Vi anbefaler disse på det sterkeste!
Jeg kan trygt anbefale Massiv som samarbeidspartner når ditt firma skal ha forskjellig type happenings. I PÅHÅRET er vi veldig fornøyde med samarbeidet!
Super samarbeidspartner på event! PÅHÅRET har i flere år hatt stor glede av disse gutta sitt engasjement, profesjonalitet og evne til å lage arrangementer som de ansatte elsker!
Har samarbeidet med Massiv på flere event. De er kreative og løsningsorienterte og veldig hyggelige å samarbeide med.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon MASSIV.

Lillestrøm arrangementsplanlegger

åpningstider, plassering. Storgata 9 kart bykart, satellitt visning. MASSIV adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på MASSIV. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om MASSIV med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Xtenso Xtenso 205 meter Xtenso Event AS arrangerer kurs, konferanser, gruppeturer og jubileum. Design av webs...
Lillestrøm Kultursenter Lillestrøm Kultursenter 233 meter Var på scene 5. Kom sent, så bare dårlige plasser ved inngangen igjen. Bak stolpen se...
Sjøen for alle Sjøen for alle 641 meter Sjøen for Alle er Norges største utstyrs- og båtmesse, og en herlig møteplass. Messen...
VVS-dagene VVS-dagene 720 meter VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres ne...
Design By Me Design By Me 737 meter Veldig bra service, smarte løsninger og gode råd. Kunden er i stor fokus.
VRENGEFESTEN VRENGEFESTEN 5 km VRENGEFESTEN - Den offisielle starten på russetiden!
Hanekam Hanekam 319 km Ett av Stavanger's finest når det kommer til atmosfære, gode vibber og feel good stem...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler