facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Matfatet Ringsaker

Matfatet Ringsaker

Info

Utsalgssted for kortreist mat. Stuttreste matgleder for alle! Åpent man - torsdag kl. 10 - 17, fredag kl. 10 - 18 og lørdag kl. 10 - 16. VELKOMMEN!

Adresse: Brugata 8, 2380 Brumunddalen, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 415 35 610
By: Brumunddalen
Rute: Brugata 8
Postnummer: 2380


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: matfatet ørje, mathall brumunddal, spisesteder brumunddal, catering ringsaker, restaurant brumunddal, bakeriet i brumunddal, markedshall brumunddal
Anmeldelser
Her spiser du godt! Matfatet ligger midt i Brumunddal sentrum og uteplassen er fin. Inne ser du en stor ostedisk. De har også fersk kjøtt og masse fristende søtsaker. Du finner ferdig påsmurt, eller kan velge fra menyen. På menyen er det både småretter og hovedretter. Det er et stort utvalg av te og annet godt å drikke du kan kjøpe for p ta ned deg hjem. Trivelig personell. Råvarene er lokale og gode.
Veldig god mat med mye lokal og økologisk mat. Anbefales på det varmeste
Vi spiste Amerikafarer og Salat for gærne jinter og det smakte veldig godt
Nydelig mat, og herlig nyinnkjøpt lakris i alle verdens smaker Nammis.
Rolig og god stemning, med fantastisk lunchtilbud og himmelsk gode kaker.
Maten var ok, men dyr tross konseptet. Etter å ha spist og drukket gikk jeg innom toalettet. Etter det besøket kan jeg bare si: behøver du å gå på toalettet før du forlater stedet bør du oppsøke ett annet spisested. Riktignok var det rent, men temperaturen på toalettet var omtrent som på utedassen på hytta!
Hyggelig betjening og god mat. Rent og pent.
Kjempegod mat! Hyggelig personell, og koselig lokalet og pådekningMat: 5/5
Supergod mat og veldig hyggelig atmosfæreMat: 5/5
Her er jeg som regel svært fornøyd etter hvert besøk! Rettene som serveres oppleves svært gjennomtenkte smaksemessig, porsjonene er rause, og ingrediensene lokale - det blir liksom ikke feil Vi har også ved en del festanledninger bestilt den såkalte "matfatet" - tallerkenen som takeaway, og det har vært helt perfekt og supert dandert! Anbefales sterkt!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Matfatet Ringsaker.

Brumunddalen shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Brugata 8 brumunddalen kafé kart bykart, satellitt visning. Matfatet Ringsaker adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Matfatet Ringsaker. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Matfatet Ringsaker med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Your Bodycare Your Bodycare 646 meter Sunnhet og velvære
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler