facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Matinfo

Matinfo

Info

Matinfo er serveringsnæringens eget oppslagsverk. Her finner du svar når gjestene spør om hva det er i maten. Samlet info fra mange produsenter. Gratis.

Historie

Matallergi og matintoleranse er vanlig i Norge. Og stadig flere gjester er blitt bevisste på hva de kan og vil spise. De stiller krav til informasjon, og du som skal servere maten må kunne svare. På www.matinfo.no har vi samlet all informasjon du trenger. Du finner enkelt ingrediensene, næringsinnholdet, og hva som kan fremkalle allergi.

Men det skal være gøy også. Gøy å lage maten, gøy å servere, gøy å spise. Denne siden er for deg som er interessert i mat. Kanskje du er allergisk, eller kjenner noen som er det. Kanskje du jobber med mat, eller kanskje du bare liker å vite hva du spiser. Her finner du aktuelle saker, nyttige fakta om mat og allergi, oppskrifter og bilder til inspirasjon.

Adresse: Martin Lingnes vei 25, 1364 Fornebu
Telefonnummer: 69 01 37 20
on.ofnitam@tsop
By: Fornebu
Rute: Martin Lingnes vei 25
Postnummer: 1364


Nærliggende lignende selskaper
Hagebyen 1 Hagebyen 1 433 meter Må være Norges beste nabolag. Fine turmuligheter rett ved og bra kjøpesenter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler