facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Matkroken

Matkroken

Info

Liten, koselig og fin nærbutikk i Lillestrøm området!

Historie

Matkroken er Coops dagligvarekjede med lokal forankring. Service og nærhet er viktig - det skal være hyggelig å handle hos oss.



"Hos Coop Prix er det fort gjort å stikke innom for en god handel og finne ut av hva du skal ha til middag."
Adresse: Alexander Kiellandsgate 10, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: +4763811310
By: Lillestrøm
Rute: Alexander Kiellandsgate 10
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 21:00

Nærliggende lignende selskaper
REMA 1000 Lillestrøm - Nittedalsgata REMA 1000 Lillestrøm - Nittedalsgata 659 meter Passiv aggressiv kar i kassa. Sur butikk sjef. Sliten og trang sjappe. Kommer defini...
KIWI KIWI 883 meter
REMA 1000 Kanalveien REMA 1000 Kanalveien 1 km "Verdens største rema"? - med dårligere utvalg enn den generelle Meny butik...
Obs Obs 1 km Med shop express, så er det kjapt, oversiktlig og effektivt. Svert sjeldent jeg har ...
Extra Extra 3 km Extra er en lavpriskjede innen dagligvare med mer enn 5500 varer til ekstra lave pris...
Anmeldelser
Var på handletur der med min 8 måneders gammel valp som lider veldig av separasjonsangst. Jeg var nesten ferdig med å handlelista så kom en av de ansatte å ba meg om å gå ut sikkelig frekk og sint ! Han mente det var forbudt med hunder i butikken og det Sier han når jeg nesten ferdig med og handle! Selvom jeg fortalte han at jeg har nettopp tatt Imot hunden fra en familie som ikke kan passe på han lenger, og jeg fortalte at han kommer til å pipe å forstyrre kundene deres. Men det brydde han seg ikke noe om heller! Rart at det var ikke noe skilt utenfor som sa at jeg ikke kunne ta den med? Og måten han viste meg ut av butikken var som om jeg var unøsket der, han fikk meg til å føle at jeg gjorde noe alvorlig kriminelt! Men nei da null forståelse for en hund på knapt 3 kilo, jeg måtte legge fra meg handle kurven å plassere hunden min ved inngangen der han peip og hylte Kundene prøvde å trøste han men det hjalp ikke for han var redd for å bli forlatt igjen. Noen av dere ansatte burde blitt byttet ut for det er rett og slett dårlig kundeservice! Dere kan umulig representere Coop Sitt merkenavn for dere har null kompentanse og null kundeservice i forhold til hva andre Coop butikker har! Dere burde skamme dere for å representere Coop som bedrift og merke! Det her var min SISTE handletur hos dere!
Har sjelden produktene som er annonsert på tilbud. Nesten hver gang fjordland er på tilbud, er det alltid lite eller ikke noe utvalg. Når kampanjen er over, er det fullt i disken igjen. Også vanskelig å finne andre tilbudsvarer da disse virker gjemt/plassert på andre steder.
En flott nærbutikk. Med godt utvalg av daglie varer Hyggelig betjening
En liten, rolig, hyggelig butikk med informativ/ behjelpelig betjening. Parkering uten tidsbegrensning- hurra! Vareutvalget variert og har det meste J kommer tilbake!
Utrolig hyggelig betjening. Mange eldre kunder de to gangene jeg var der og det virket som om alle var på hils med betjeningen. Godt utvalg av dagligvarer, men selvfølgelig litt dyrere enn de store billigkjedene. Bra det finnes lokale småbutikker.
Liten butikk, med hyggelige folk. Opplevelsen ellers, rent, ryddig og organisert. Fant det jeg trengte på kort tid. Skulle hente en pakke, det var da man merket at det er en liten butikk. Hun som stod bak noe som lignet en ferskvaredisk kom ut å lurte på referanse nummer. Noe hun fikk og ble borte i drøye 4 minutter. Da pakken endelig ble funnet gikk det hele ganske smertefritt. Men vil nok velge en annen butikk for leveranse neste gang.
Liten trist butikk Eneste som lyser opp litt er at det er utstilt blomster utenfor som du kan kjøpe med deg
Litt shabby, må følge med på utløpsdato på varer. Dårlig frukt og grønt. Ikke det beste utvalget, men greit sted å kjøpe melk obs dato og sukker. Stort pluss for selvbetjening.
Ryddig og fin butikk med enkelte knalltilbud rett som det er! Veldig hyggelig betjening.
Hyggelig og hjelpsom betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler