facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for matkurs.no

matkurs.no

Info

Matkurs No AS

Historie

matkurs.no ønsker alle bedrifter som vil ha en samlende aktivitet for sine ansatte velkommen til kurs. Et matkurs er både til nytte og nytelse, og derfor populært blant deltagerne. Et hyggelig matkurs passer som en god teambuilding for egne ansatte, men også en perfekt aktivitet for å styrke kontakten med egne kunder.

matkurs.no ønsker å være en matfaglig kompetanseleverandør til storhusholdningsbedrifter og næringsmiddelindustri. Også bedrifter som selger hvitevarer eller annet kjøkkenutstyr kan ha nytte av vår matkunnskap. Vi har lang erfaring med opplæring av ansatte innen dagligvarehandelen.
matkurs.no består av rutinerte kokker med unik bakgrunn. Samlet er vårt erfaringsgrunnlag allsidig innenfor hotell, restaurant, ferskvarefagene og utdanning. Her på matkurs.no har vi samlet oss i en kokkefelleskap som er bygget på vår kjærlighet til god mat, vin og ikke minst humor.

Adresse: Stockholmgata 8., 0566 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23006969
By: Oslo
Rute: Stockholmgata 8.
Postnummer: 0566


åpningstider

Mandag: 09:00 - 00:30
Tirsdag: 09:00 - 00:30
Onsdag: 09:00 - 00:30
Torsdag: 09:00 - 00:30
Fredag: 09:00 - 00:30


relaterte søk: Italiensk matkurs Oslo, Matkurs Østfold, Matkurs Oslo pris, Teambuilding matlaging Oslo, Kokkekurs barn Oslo, Matkurs utdrikningslag Oslo, Sushi kurs Oslo, Spennende kurs Oslo
Anmeldelser
Flott konsept
Matkurs med dyktige og engasjerte kokker. Lærte oppskrifter vi absolutt kan lage hjemme etter kurset.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler