facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Matkvartalet Hamar

Matkvartalet Hamar

Info

INNLANDETS NYE MATDESTINASJON

Senommeren 2020 åpner Matkvartalet Hamar - byens første av sitt slag. Kvartalet vil bestå av slakter, landhandel, kaffebrenneri, delikatesser og street food i bakgården. SOM vi gleder oss!



"Innlandets nye matdestinasjon - midt i Hamar sentrumPå innsiden av den vakre, nyrenoverte bygården fra 1910 finner du ølbryggeri, kaffebrenneri, slakter, og kolonial/osteforretning med nydelige matgaver.I den koselige og lune bakgården vår kan du nyte eksotisk street food fra ulike deler av verden - til lunsj eller middag. Vi har over 200 sitteplasser på Matkvartalet! Det er sitteplasser i både 1 og 2 etasje, og det fungerer sånn at uansett hvor du sitter så kan du bestille fra hvilket som helst spisested. Hos oss får du alt fra sushi, taco, pasta, og BBQ til indisk og asiatisk mat! En mengde spennende smaker.Det er mulig å reservere bord hos oss hvis dere er en besetning på over 10 personer."
Adresse: Torggata 13, 2317 Hamar, Norway
By: Hamar
Rute: Torggata 13
Postnummer: 2317



relaterte søk: Take away Matkvartalet, Gordita Matkvartalet, Restaurant Hamar, Ny restaurant Hamar, Kinamat Hamar, Take away Hamar, Spisesteder Hamar sentrum, Smak mat Hamar
Nærliggende lignende selskaper
Knutstad & Holen A/S Knutstad & Holen A/S 41 meter Vi hjelper deg gjerne med menyforslag til ditt selskap. Ta kontakt direkte med vår ca...
Anmeldelser
Hyggelig oase sentralt i Hamar sentrum. God mat og godt utvalg. Hyggelige ansatte og rent lokale.
Ikke dra fra Hamar før du har vært innom her, OK? Say no more!
Denne retten av Smak Mat MK på Matkvartalet. Den smaker samme som den ser ut, dårlig. +
Det er god mat her, men størrelsen på bitene står ikke i forhold til prisen. Størrelsen bør opp, eller prisen ned. Fin plass å sitte og spise, og hyggelig blid betjening. Gutta på 9 og 11 ble ikke mette av 8 biter hver. Det blir de av 8 biter andre steder, men makien her har nesten halv str i forhold til andre restauranter i området.
God mat. Valgte litt forskjellig. Måtte spørre om de kunne vaske av bordet. Renhold og rydding kunne vært bedre.
Veldig koseleg stad, hyggeleg personale og nydeleg mat! Kjøpte persisk kylling på Safran og tiramisu på Apothek. Begge deler smakte supert, og Apothek var ein triveleg stad å ete!
Veldig hyggelig plass, svært god mat. Mange gode gourmet-råvarer å få kjøpt i butikken!
Flott plass å spise lunsj eller middag. Hyggelige plasser man kan sette seg ned.
Nå har vi prøvd John Bs BBQ og Blowfish Sushi på Matkvartalet. De får en stjerne hver. Kanskje var vi uheldige med matvalget vårt, men spicy chicken var ikke spicy og bestod for det meste av crisp og lite fugl. Smoked chicken eide ikke røksmak og var ellers rimlig smakløs. Fint kjøtt var det nå. Så til Blowfish; Kjøpte 4 biter maki og 4 biter nigiri til 119 kr selv om det står 99 kr på facebooksiden fra 10. juni. Ikke vet jeg, men prisen var nå ikke den samme. Når jeg kom hjem etter en kort busstur og åpnet esken var det første jeg la merke til at makiene hadde gått i oppløsning. De var rettere sagt ikke trykket godt nok sammen. Kunne være tilfeldig. Kanskje vibrasjonen fra bussen hadde gjort det? Nigirien så nå grei nok ut og jeg var spendt på den generøse wasabiklatten som lå der. Jeg smakte på de ødelagte makiene først og ble møtt med en udelekat, smakløs klump med fisk i munnen. Sesamfrøene var gode. Uramakiene var hele, men helt smakløse. Jeg savnet vårløk og god sushiris. Nigirien var dessverre bare en fortsettelse på den til nå ganske skuffende episoden. Dette var et tonn fisk med ris og ikke et delekat, tynnt lokk med fisk over en fin ball ris i skjønn harmoni. Soyasausen og wasabien vil jeg helst ikke nevne. Takk for meg.
Litt rart at det kun er mulig å bestille på nettet, men greit nok. Hadde tenkt å spørre om noe, men kunden vet vel alt på forhånd.. :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Matkvartalet Hamar med offentlig transport


Statens hus 190 meter
100
105
650
656
660
675
692
697
B21
B22
B24
B26
Hamar stasjon 220 meter
F6
R60
RE10
RE11
Kvartal 48 230 meter
616
637
642
645
649
650
660
673
674
675
678
684
692
697
B21
B23
B25
B27
Statens hus 230 meter
Hamar skysstasjon 250 meter
605
656
686
B21
B23
B27

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler