facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mattisborgen IPT Gård

Mattisborgen IPT Gård

Info

Jeg, Emma Helleman, er utdannet innafor IPT i Nederland. De siste årene har jeg jobbet på forskjellige IPT gårder og sitter som leder i IPT Oppland. På Mattisborgen IPT Gård skal jeg bruke erfaringene mine for å få til best mulig opplegg for alle!

Historie

Inn på tunet (IPT) er tilrettelagte og kvalitetssikrede velferdstjenester på gårdsbruk. Tjenestene skal gi mestring, utvikling og trivsel. Aktiviteten i tjenestetilbudet er knyttet opp til gården, livet og arbeidet der (matmerk.no).

I det vakre Brekkom i Ringebu kommune, over åtte hundre høydemeter, ligger et idylisk småbruk. På Mattisborgen Inn på tunet gård driver vi småskala mjølkeproduksjon. I vårt koselige fjøs står kyr og kalver som venter på stell av ivrige Inn på tunet brukere. På beitet går to hester som elsker å bli brukt, og vi har to katter som er veldig glad i kos og opmerksomhet!
Med egen ridebane på gårdsplassen og tilgang til lysløpe rett bak gården finnes det mange fine muligheter til uteaktiviteter. Skog og turstier er også veldig lett tilgjengelig på øversiden av gården. Inne har vi en fin stue, kjøkken og soverom til disposisjon til Inn på tunet aktiviteter med en egen ingang og veranda. Bålpanne står klar til grilling og akebrettet venter til å bli tatt i bruk! Sætra, som ligger et kvarter kjøring unna gården, er også en ressurssterk arena som vi gjerne vil bruke året rundt.

Kan tilby enkelttimer framover, halv times rideøkt på ridebane på en av hestene. Planlegges etter behov. Privattime eller med to personer samtidig.
Voksen: 200 kroner
Barn: 180 kroner
Turridning:
1 times tur til personer uten mye rideerfaring: 300 kroner
1,5 times tur til erfarene ryttere: 400 kroner
30 minutters leierunde for barn: 150 kroner
På rideturene kan jeg bare ta med en person om gangen, på leierunder maksimalt to hvis en voksen person er med til å leie.
Ta gjerne kontakt for å høre om de forskjellige muligheter!

Produkter

Kan tilby ridetimer, halv times rideøkt på ridebane på en av hestene. Planlegges etter behov. Privattime eller med to personer samtidig.
Voksen: 200 kroner
Barn: 200 kroner

Turridning:
1 times tur til personer uten mye rideerfaring: 300 kroner
1,5 times tur til erfarene ryttere: 400 kroner
30 minutters leierunde for barn: 150 kroner
På rideturene kan jeg bare ta med en person om gangen, på leierunder maksimalt to hvis en voksen person er med til å leie.



"I det vakre Brekkom i Ringebu kommune, over åtte hundre høydemeter, ligger et idyllisk småbruk. På Mattisborgen Inn på tunet gård driver vi småskala melkeproduksjon. I vårt koselige fjøs står kyr og kalver som venter på stell av ivrige Inn på tunet brukere. På beitet går to hester som elsker å bli brukt, og vi har to katter som er veldig glad i kos og oppmerksomhet!Ta gjerne kontakt for å høre mer om Inn på tunet driften på gården!"
Adresse: Brekkomsvegen 850, 2634 Ringebu
Telefonnummer: 93933711
moc.liamg@98namellehamme
By: Ringebu
Rute: Brekkomsvegen 850
Postnummer: 2634


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler