facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MAVI Logistikk

Info

Norsk transportselskap som spesialiserer seg på hjemlevering med monteringer og tilleggstjenester.

Adresse: Solheimveien 3, 1473 Lørenskog
Telefonnummer: 40175012
By: Lørenskog
Rute: Solheimveien 3
Postnummer: 1473


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Nicola Vino
Nærliggende lignende selskaper
Lørenskog Distribusjon og Lager Lørenskog Distribusjon og Lager 591 meter Det er verdt å bruke tjenestene, varene blir levert i tide og uten problemer. Et prof...
DAF Spedition Norge AS DAF Spedition Norge AS 740 meter dårlig kundeservice, leverer ikke varene som avtalt og manglende levering som de ikke...
Hellerød Transport Hellerød Transport 2 km Transport og Kranservice
OnPoints Logistics OnPoints Logistics 2 km Transport tjenester
Anmeldelser
Klarer ikke å montere hvitevarer. Bestilte integrerte hvitevarer med levering og montering hos Elkjøp. Da varene ble levert og skulle monteres av folk fra dette firmaet, så nektet de å montere to av hvitevarene. Oppvaskmaskinen klarte de ikke å montere skikkelig, da de klarte å sette water guarden i klem og håndtaket ble montert løst. Jeg måtte selv dytte kombiskapet på plass dagen etter de hadde vært der, men kombiskapet er ennå ikke blitt montert. Elkjøp har fulgt opp med dette firmaet og de skulle finne en løsning. Nå har det gått utrolig lang tid uten at jeg hører noe. Veldig useriøs virksomhet. Elkjøp burde revurdere samarbeidsavtalen med dette firmaet, da det svekker merkevaren deres med så dårlig tjenestelevering.
Kom ikke som avtalt mellom 17:00 og 22:00 med kjøleskap fra Elkjøp. Fikk kun SMS kl 19:00 at de ikke kunne levere. Ny levering ble avtalt 2 dager senere mellom 08:00 og 13:00. Nå er klokken 14:00 og jeg har ikke hørt noe fra de, enda Elkjøp hevder skapet er lastet opp og de skal ringe 30 min før levering. Ingen tilbakemelding på ev. forsinkelse. Tydeligvis ikke mulig å kontakte Mavi heller, så her blir det kansellering av ordre.
Defekt installasjon av vaskemaskin. Høyt smell og gnister kom fra vaskemaskinen ved første vask, sikringen gikk og maskinen ble låst. En jeg deler kollektiv med har nå hatt klærne sine liggende vått i nesten en uke uten at maskinen kan åpnes. Anbefales ikke.
Styr unna! Ikke bestill levering og montering av hvitevarer fra Elkjøp i Oslo/Viken som bruker disse. De er værre enn PostNord ! hvilket sannelig skal godt gjøres.
Ved kjøp av hvitevarer hos Elkjøp Alnabru var det en hjelpsom og hyggelig ansatt. I avtalen den 25/07/23 skulle dem som leverer ringe meg 1 time før. Dem ringte 5 min før levering. Jeg går ut til porten,og sier høflig Vær forsiktig ved leveringen. Da jeg har ny oppusset leilighet,ny ytterdør,og karmer. Hva skjer? Jeg bor i 1 etg og det er kun 7 trappetrinn opp til min ytterdør/ny. Først kjører dem trallen hardt og fort opp trappen. Trallen faller ned,så opp igjen. Kombiskapet faller inn i ytterdørkarmen,og det blir skade. Dagen etterpå jeg pakker ut kombiskapet,og det er bul i veggen . Hånteringen er noe av det værste jeg har sett,og uhøflige folk,og frekke. Så er det tilbake til Elkjøp Alnabru for reklamasjon,det gikk fint. Ved neste levering,må jeg igjen gjenta vær forsiktig! Denne gang det gikk fint. Men toppen på frekkhet. Sjåføren tar bilde i mitt private hjem,uten å spørre meg først. Når jeg spør hvorfor han gjør dette i mitt hjem? Jeg får til svar Det er vanlig at dem gjør det. Respektløse folk ved levering mm. Jeg blir aldri til å handle hos Elkjøp så lenge dem bruker dette firma for levering. Etter skaden på dør karmen inn til min leilighet. Jeg har sendt mail og fått svar tilbake. Da Mavi Logistikk,og jeg er blitt enige om erstatning for skaden. Anbefaler andre som opplever slikt. Ta bilde,og send mail inn til Elkjøp kundeservice,og dem vidresender til M Logistikk.
Bestilte vaskemaskin igjennom Elkjøp med leveranse ifra Mavi for 3 uker siden. Etter utallige planlagte datoer mistet tellingen, men er ihvertfall snakk om 5 avtalte dager er vaskemaskinen fortsatt ikke levert. Vi har nå prøvd å ringe Mavi direkte for å avtale. Men nummer er utilgjengelig. Ufattelig frustrerende! Styr unna både Elkjøp og Mavi!!
Sjåførene deres er for redde for å kjøre inn i boligområder selvom at det er måket å lagt grus, elendige sjåfører som stikker fra stedet å sender melding om at de ikke tør å kjøre inn.
Det kom to stykker med våre hvitevarer fra elkjøp. I følge elkjøp skulle dette leveres inn i tredje etasje. Mikro og oppvaskmaskin ble dratt opp trappene med en sekketralle uten luft i dekkene. Så skulle de levere vårt nye kombiskap på nesten 140 kilo. De frakter det inn i gangen med samme sekketralle uten luft og får meg til å signere. Deretter sier de at det ikke går å få den opp trappa, setter den fra seg i oppgangen og spør om den kan stå der. Jeg blir stående helt overasket og før jeg vet ordet av det har de dratt. Mulig dette er aktører som ikke representerer firmaet på en god måte, men jeg ville aldri anbefalt bruk av dette firmaet om det er sånn de skal oppføre seg.
uhøflig, useriøs. Både mavi og elkjøp må meldes til politi for økokrim og bedrageri. Svært uprofesjonelt.
Skikkelig useriøst firma! Fikk plutselig en SMS om at de ikke kom med varen jeg ventet fra Elkjøp! Den skulle vært levert mellom 1700-2200, SMS kom plutselig 1740!! Sjåfør hhadde vistnok skadet hånden!! Leveranse forsøk 2, 5 dager senere ble også elegant avlyst med en SMS! Denne gangen grunnet "systemfeil" Trenger jeg å si noe mer?? STYR UNNA dette firmaet for enhver pris!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler