facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Maxbo

Maxbo
Adresse: Bedriftsvegen 30, 3750 Skien, Norge
Telefonnummer: 06292
Stat: Telemark
Distrikt: Skien
By: Skien
Rute: Bedriftsvegen
Husnummer: 30
Postnummer: 3750


åpningstider

mandag: 07:00–17:00
tirsdag: 07:00–17:00
onsdag: 07:00–17:00
torsdag: 07:00–17:00
fredag: 07:00–17:00
lørdag: 09:00–15:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Montér Skien Montér Skien 305 meter
Fretex bruktbutikk Fretex bruktbutikk 672 meter
Holdbart Skien Holdbart Skien 830 meter Her må en være prisbevisste. Overpriset varer når dem snart går ut på dato. Betjening...
Felleskjøpet Skien Butikk Felleskjøpet Skien Butikk 4 km De hadde det jeg var ute etter, og hadde en god service!
Anmeldelser
Stor butikk, få til å betjene så en må ha veldig god tid her.
Kjempe Hyggelig betjening.nKommer altid til å Handle der
Absolutt ingen interesse fra personalets side til å betjene kunder, de var mer opptatt av å rydde i hyllene. Satt en å tastet på PC, vi gikk bort å prøvde å få kontakt, null respons, mulig det satt en kunde der på en krakk men han var også bak disken så vanskelig å si om det var kunde eller personale. 3 damer i kasseområdet som ryddet i hyller, vi var der i 10 min og var de eneste kundene, ble totalt oversett.nMaken til dårlig service skal en lete lenger etter, og vi kjøpte selvfølgelig varene hos konkurrenten.
Kjapp, enkel å grei handel!nGod parkering, vennlig og hyggelig personalennJeg hadde en retur, å må si meg meget imponert over kundebehandlingen. Profesjonell å riktig behandling .nSkryt til deres ansatt ved navn Kim på trevare-avdelingen !nnLitt ris til Maxbo ellers ;nNår dere bytter telefonnummere, så bør det oppdateres overalt. Var ikke mulig å nå Maxbo Skien per telefon når jeg skulle ha tak i dem. Nummeret på kvitteringen stemte ikke. heller ikke tlf-nummer på nett som skal gå direkte til Skien virker Må ringe et felles sentralt nummer som blir opplyst når man forsøker å ringe. Når man snakker med de sentralt, så kan ingen hjelpe til med enkelt-saker mot de enkle maxbo butikkene. Jeg får et nytt nummer som skal være direkte til Skien som ble avdelingen jeg brukte. Nummeret jeg fikk av dem var også tatt ut av bruk. Endte med at jeg måtte kjøre helt opp til Skien for å få tak i dem. For å få nummeret måtte en ansatt ringe direkte til min mobil.
Dårlig system... Lite på lager. Vil ha forhåndsbetaling når man ringer og bestiller varer.. Kunne ikke si når jeg kunne forvente å få varene. Tidligst om en uke.. Hadde det ikke vært fordi jeg fikk et gavekort, ville jeg ikke handlet her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler