facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MAXBO

MAXBO

Info

Velkommen til ditt lokale byggevarehus.Vi lever for gi kunden den beste kundeservicen,og ønsker å hjelpe deg til å få et resultat du selv blir fornøyd med.

Historie

Maxbo Knapstad selger alt du trenger for å bygge, pusse opp eller vedlikeholde ditt hjem. Vi har et bredt vareutvalg, flere utstillinger og kan skaffe det meste du måtte trenge.
Har du behov kan du låne henger hos oss eller bestille varene hjemlevert. Vi leier også ut verktøy. Velkommen til ditt lokale byggevarehus!



"Maxbo er en av Norges største byggevarekjeder, tilrettelagt for både profesjonelle aktører og privatmarkedet.I våre 60 varehus finner du alt du trenger til prosjektet ditt, enten det er maling, materialer, verktøy eller gode råd fra våre dyktige ansatte. Maxbo-kjeden drives av Løvenskiold-Vækerø AS, som har røtter tilbake til 1649.Godt gjort - vi som jobber på Maxbo er opptatt av faget vårt. Det betyr at vi ikke bare er opptatt av at jobben blir gjort, men at den blir gjort smart, riktig og varig - godt gjort. Vi er leverandør og sparringspartner for proffmarkedet, men ønsker også å gi deg som privatperson inspirasjon og og selvtillit til å gjøre jobben selv, gjennom kvalitetsprodukter, tips, råd og veiledning."
Adresse: Aslak Bøhles vei 4, 1823 Knapstad
Telefonnummer: 4769924242
on.obxam@datspank
By: Knapstad
Rute: Aslak Bøhles vei 4
Postnummer: 1823


åpningstider

Mandag: 07:00 - 18:00
Tirsdag: 07:00 - 18:00
Onsdag: 07:00 - 18:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: maxbo åpningstider, maxbo alnabru, maxbo vækerø, maxbo søndagsåpent, maxbo kundeavis, maxbo oslo, maxbo proff, maxbo sinsen
Anmeldelser
Hyggelig og behjelpelig personalet. Bra utvalg.
Jeg skulle kjøpe en gressklipper og hadde satt denne på klikk og hent. Når jeg kommer til butikken så er det en demovare de prøver å selge meg. Jeg er ikke interessert i å betale full pris for noe som andre har tuklet med. Og når jeg tok klikk og hent ble jeg ikke informert om at dette var en demovare. Leder for butikken oppførte seg ikke bra og da vi diskuterer denne saken syntes han det var greit at andre kunder begynte å blande seg med å si at jeg skulle dra. Jeg har dro og jeg kommer ikke tilbake til Maxbo sine butikker.
Liten plass. Veldig pågående personal. Endte opp med å kjøpe det jeg trengte et annet sted.
Alltid god service og man venter ikke lenge før en betjening kommer.
God sørvis, blide folk, godt utvalg.
Andreas var serviceinnstilt og hyggelig. Jeg får hjelp.
Bra butikk med godt utvalg til gode priser.
Veldig hyggelig hjelp å få .
Alltid beredt til å hjelpe, og alltid positive.
Proff produktkunnskap og kunde- veiledning og forståelse som gir salg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler