facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Malingskongen AS

Malingskongen AS
Info
Maling og rekvisita av høy kvalitet, fra mange kjente produsenter, til fast lav pris. Du slipper og passe på kampanjepriser, vi har like lave priser hele året.

Geschichte
Maxmaling.no er en fargehandel på nett, som ønsker å tilby deg kjente merkevarer som Jotun og Jordan med flere, til Norges laveste faste priser.

Vi har sterkt fokus på kvalitet, slik at du alltid kan være sikker på at maling, pensler og annet malerverktøy du kjøper hos oss er av svært god kvalitet.

Varene kan fraktes rett hjem til deg, eller hentes i utsalget vårt.

Vi prøver å drive nøkternt, for å holde kostnadene på ett minimum noe som gjør at vi alltid kan selge kvalitetsprodukter til faste lave priser.

Velkommen til en hyggelig handel.

Unsere Aufgabe
Ha Norges laveste priser på kvalitetsprodukter til maling og oppussing, og gi den beste service. God informasjon, rask levering og behagelig kundeservice.

Produkte
Maling ute, maling inne, Veggmaling, gulvmaling, murmaling, oljemaling, takmaling. Pensler, maleruller, rullesett, tape. produkter for mur, rustbehandling og slipemidler / poleringsmidler til bil.
Adresse: BORGESKOGEN 26, Norge, 3160, Stokke
Telefonnummer: 91910123
on.gnilamxam@tsop
By: Stokke
Rute: BORGESKOGEN 26
Husnummer: Norge
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 10:00-14:00
Tirsdag: 10:00-14:00
Onsdag: 10:00-14:00
Torsdag: 10:00-14:00
Fredag: 10:00-14:00

Anmeldelser
Veldig fornøyd. Produktene ble sendt samme dag, og ble mottatt i postkassen dagen etter.
Meget fornøyd, levering neste dag, god kommunikasjon
Selger feilmerket munnbind, må betale selv for retur av varer. Legger til: Det er Vollvik munnbind som er ompakket i en pappboks uten å være forseglet med noe plast
Veldig kjapp service. Bestilte på søndag. Mandag fikk jeg beskjed at pakke er på vei. Hentet på tirsdag. Fikk en personlig hilsen og. Ha en fin dag du og Marte :
Super kundeservice pr email, svarte veldig kjapt på min henvendelse. Etter bestilling ble varen sendt påfølgende dag bestilte på kveldstid og to dager senere kunne jeg hente pakken på posten. Veldig fornøyd, anbefaler virkelig denne butikken.
Veldig bra service og billig. Absolutt og anbefale.
En kjempehyggelig kar og god service. Er det noe han ikke har så skaffer han det.
God service og gode produkter. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Malingskongen AS.

Skoppum detaljhandel

åpningstider, plassering. BORGESKOGEN 26 kart bykart, satellitt visning. Norge hvordan komme seg rundt. Malingskongen AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Malingskongen AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Malingskongen AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Varde Kaffehus Varde Kaffehus 17 km Info
Vi er importør av helautomatiske kaffemaskiner fra Dr.Coffee. Vi leverer ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler