facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mcare As

Adresse: Industrivegen 10, 2100 Skarnes
Telefonnummer: +47 815 33 667
By: Skarnes
Rute: Industrivegen 10
Postnummer: 2100


Nærliggende lignende selskaper
ODAL BIL As Skarnes ODAL BIL As Skarnes 98 meter Best å ikke ta noen eu kontroll her. Setter 2’er feil på noe som ikke var noe galt m...
Ravik Bil As Ravik Bil As 1 km Hyggelig kar, super service
Anmeldelser
Har levert 3 telefoner her gjennom årene til reparasjon. De to første kom tilbake med store glipper mellom skjerm og telefon, slik at man kunne blåse inn i ene enden og kjenne luften komme ut av den andre enden. Nå nylig hadde jeg en Z-Flip 3 på reparasjon, skermen var gåen og fungerte ikke. Da jeg leverte den fungerte frontskjermen fint, det var hovedskjermen som ikke fungerte. Fikk tilbake telefonen, og på en eller annen måte har de ikke klart å løse problemet, men nå fungerer ikke frontskjermen heller, og i tillegg så lader ikke telefonen nå, den slår seg av når man plugger den ut av laderen, og lader ikke over 20%. De har altså klart å levere telefonen tilbake i mye verre stand enn den var, for nå trengs det enda en ny skjerm, men også et batteribytte! Dette firmaet er helt utrolig useriøst og burde bli lagt ned for mange år siden. Veldig irriterende at dette er det eneste stedet som "reparerer" telefoner, de leverer jo tilbake telefoner i verre stand enn de fikk dem.
Ikke til å tro at Samsung har valgt disse som sitt eneste servicefirma. Lite forståelsesfulle, besvarer ikke epost, ønsker ikke finne en løsning og tenker ikke på kundene i det hele tatt. EDIT: snakket med enda en ny person der, som hadde et helt annet syn på saken enn de foregående. Han lot meg reparere på garanti skulle egentlig bare mangle, fordi mobilen er bare 7 mnd gammel - men jeg er glad for det. Det tok mye tid og frustrasjon, men det ordner seg. Synd det skal være så personavhengig, men glad for at det er i orden nå.
Jeg hadde problemer med min Samsung Galaxy Book's Keyboard, snakket med dem og ble veiledet til å sende den inn og de fikset den på null komma nix. Anbefales helt klart, veldig hyggelig å snakke med også. Veldig effektive!
Fantastisk kundeservice! Hadde en Samsung Galaxy Z Flip 4 som fikk problemer med skjermen, og de fikset den utrolig kjapt og prosessen var veldig enkel. Setter også veldig pris på at man kan se prosessen steg for steg på nettsiden. Veldig fornøyd!
Tenk så klønete man må være for å glemme å sette inn et front-kamera når man bytter skjerm. Helt elendig kompetanse. Side-knapp på mobilen fra Proshop falt ut og jeg fikk beskjed om at skjermen er skadet og jeg måtte betale for å bytte den. Morsomme er at det var skjermbeskytteren det var snakk om og den var til og med synlig i "bevis"-bildene. Tok 2 måneder å rette på den feilen også gikk det på garanti. Ble "reparert", men her sitter jeg uten front-kamera. Ikke gå til conmodo, gå til produsenten!
Avdeling Skarnes Dette må være det desidert mest slurvete og hardhendte verkstedet jeg noen gang har vært borti. Leverte inn en flunke ny og totalt strøken Samsung mobiltelefon. Sendte den inn med lader pga den ikke ladet riktig. Fikk tilbake en telefon som var totalt herpet. Det var fullt av små hakk i bakdeksel så ut som tlf hadde blitt kastet på grusvei. Og bakdeksel hadde en bulk/brukte utover. Videre så var det lim over hele telefonen som ikke var tørket vekk. Og som ikke det var nok, så hadde de glemt å sende med laderen så jeg fikk ikke ladet opp telefonen. Ble sendt tilbake til dem som ny reklamasjon. At dette firmaet er på konkursens rand det skjønner jeg godt. Samtidig skjønner jeg det ikke da det må være direkte lønnsomt å ansette apekatter og spare seg for lønnskostnader. Råder de som vurderer å sende inn mobilen hit, til å henvise til denne siden på google og be om ny eller reparert et annet sted..
Dette er et useriøst firma. Min iMac kjøpt på Power ble sendt hit på reklamasjon fordi den ble svææært treg. Kom tilbake etter 3 uker med beskjed om at webcameraet var byttet, uten noe mer kommentar. Den var like treg. Sendte den på nytt. Nå står det at den er testet og ikke funnet noe feil. Men den er like treg.
Jeg sitter igjen med et intrykk av å ha blitt svindlet. Det å ikke få svar på hvorfor og hva er mildt sagt frustrerende. August 2020 sendte jeg inn en Huawei telefon med defekt på-knapp. Telefonen var kjøpt på ICE 2 i november 19, altså ca 9mnd gammel. Jeg skrev på egenmeldingsskjema at knappen var defekt og bakplata var gått opp litt i liminga på hjørnet. Jeg ville ha det på Garanti. Svar i august var et tilbud på 1795 kr for skifte av knapp og bytte av bakplate. Jeg ba om tilbakemelding på hvorfor jeg ikke fikk på garantien. det fikk jeg ingen svar på. Sa jeg ville ha telefonen sendt tilbake. Hørte ikke noe før jeg fikk en ny melding fra dem i november. Da ville de ha svar om jeg ville ha den reparert. Det var opprettet ny sak og prisen var 1795. For bytte av SKJERMEN fremme og bakplata. På knapp ikke nevnt. Sende spørsmål på spørsmål om den skjermen om hvorfor den var ødelagt, den var i orden når jeg sendte inn. De klarte ikke svare på noe av det jeg spurte om og ignorerte meg. Jeg ble ustabilt irritert og ba om redgjørelse og sa dette minnet meg mer om svindel. Ingen svar på det. Da forsto jeg at det var useriøst. Fikk telefonen tilbake i dag for 375 kr og ureparert. Skjermen var hel og fin, bakskjermen var på og ikke antydning til at den hadde vært av for å finne problemet med på-knappen. Jeg tok den av selv og 3 min senere kunne jeg konstatere at microbryteren var defekt. Denne med to microbrytere og board koster 150kr. Den kan byttes på under 30 min. Fikk slått på telefonen med å holde volumknapp + på og sette inn lader etter 2-3 sek. Telefonen fungerer som nyuten på-knapp. Jeg skjønner ikke hvorfor verkstedet er så arrogant og ignorerende. Får ikke de betalt fra Huawei garanti? De kunne lett gitt en forklaring, det er for dumt av dem. Et lite googelsøk og viste at jeg var llangt ifra den eneste som hadde dårlig opplevelse. Tenker på de som bare godtar og får reparert langt mer enn nødvendig og gjerne fakturert av verkstedet. Det lukter svidd. Det er kanskje slik at har en mindre timesbetaling fra Huawei på garantiarbeid, ikke vet jeg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler