facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's

McDonald's
Adresse: Vesterled 104 , Grimstad 4877, NO
Telefonnummer: 416 05 050
By: Grimstad
Rute: Vesterled 104
Postnummer: 4877



relaterte søk: mcdonalds norge, mcdonalds meny norge, mc donalds, mcdonalds i nærheten, mcdonalds sverige
Anmeldelser
Som oftest går det kjapt unna, og bestillingen er rett. Men av og til er det noe glipper. Spesielt når sylteagurken skal bort. Og så er det tomt for sjokolademilkshake litt for ofte, føler jeg.
Får ofte feil bestilling i Drive In, de ansatte surrer og er lite organiserte, noe som medfører mye venting og frustrasjon.
Får ofte feil i bestillingene. Å kundetoalettene er så små at det er knapt plass til et voksent menneske. Hyggelige ansatte da som gjør så godt de kan for å gjøre opp feilene.
Fikk ikke leka jeg ville ha i happy mealen min
Hadde kjørt litt fram pga bilen bak står i lang kø, men en ansatt sa at vi måtte rygge litt til utleveringspunkt, så gjorde det. Men det vi fikk er bare en pose med ketchup? Deretter sa han igjen at vi må kjørte frem igjen til det stedet vi hadde parkert? Skjønner ikke hva er vits med det.
Drive trough er spennende, man vet aldri hva som er glemt lagt oppi posen. Og hvis man er fan av slapp og kald pomfri, så er dette virkelig stedet å spise på!
Gjør en god jobb selv om det er metere med kø av både folk og biler. Hyggelige folk og godt laget mat.
Tok endel tid, mye folk. Godt som vanlig.
Grei beliggenhet, kan sitte ute, masse parkeringsmuligheter, ingen Stavangermåker som spiser maten din
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon McDonald's.

Grimstad hurtigmat

åpningstider, plassering. Vesterled 104 kart bykart, satellitt visning. McDonald's adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på McDonald's. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om McDonald's med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler